Bekijk nu uw favorieten.

388 beoordelingen

4,2

388 Reviews

Margriet

Ik heb de aankoop van mijn BMW 218 i zeer prettig ervaren bij Vlastuin. Deskundig en openhartig, goede prijs-kwaliteitvergouding. Prettige ontvangst en service.

M.C.C.

xxx

S.J.M.

Nadat ik de auto gevonden had op het internet kon ik al snel een proefrit inplannen. Voor deze datum kreeg ik via de mail al te horen wat (naar schatting) de waarde was van de auto die ik wilde inleveren. Op de dag van de proefrit werden we vriendelijk ontvangen. De eigenaar stond ons te woord en vertelde enthousiast over het familiebedrijf. We hebben de deal kunnen maken! Een week later konden we de auto ophalen. We kregen zelfs nog een mooi cadeau mee. Een fijn bedrijf met vriendelijk personeel.

F.H.

Goed

J.

Mooie showroom met jonge gebruikte wagens van hoge kwaliteit. Werkplaats en receptie gekoppeld aan de showroom, doet zeer betrouwbaar aan. Het bedrijf zou voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van een gerenommeerde merkdealer.

Martin

Bij het ophalen bijna geen benzine in de tank en ik merk nu dat de navigatie nog van 2015 is. Had mi een update moeten krijgen bij oplevering Vwb de benzine de vraag gekregen of Vlastuin dan 20 euro moet overmaken. Mijn antwoord nee. Persoonlijk zou ik die vraag nooit stellen en gewoon dat geld overmaken. Fout van Vlastuin, dan niet aan de koper vragen of je dat moet herstellen. Moet je gewoon doen naar mijn mening

s

ik kreeg de sleutels en werd dag gezegd zonder verdere uitleg of iets

C.

Vriendelijk geholpen. Veel geduld met uitleggen. Zeer tevreden.

Henk

Helder, simpel snel en zeer vriendelijk. Een mooie showroom en veel aanbod. Deskundig en toegankelijk.

T.M.

Prima Ik had alleen iets meer verwacht,toen we de auto kwamen halen. Kleine attentie misschien . Groetjes Fam. de Bot