Bekijk nu uw favorieten.

Wallinga Car Care

Vaalserbergweg 307, 5628 CH EINDHOVEN

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jacky

Heb 1 maand geleden een auto gekocht bij Carcarwallinga. een top bedrijf moet ik zeggen. Alles is mogelijk. Voor elke budget hebben ze wel een mogelijkheid. En als je iets meer dan je budget wil kan dat ook geregeld worden. Of je nou een particulier of zakelijke klant bent alles kan. En zelfs voor ZZP’ers, starters zijn er volop mogelijkheden. En de auto die ik uiteindelijk kocht is in een woord GEWELDIG ! Een hele mooie nette auto, weinig kilometers en correcte historie. Op al mijn vragen hadden ze een antwoord! Ik had het gevoel dat ik bij een Dealer was, m.b.t. hun kennis en capaciteit ! Alleen de prijs was stukken lager dan de dealer. Maar de service is een voorbeeld voor veel dealers. Nogmaals mijn dank aan carcarewallinga. veel succes en tot de volgende auto !

01.07.2020

Voiture Espace

Een wat latere reactie: aug. 2019 Renault Espace 3.5V6 gezien bij Wallinga. Mooie km stand, 148K./franse import. En de Initiale uitvoering met open dak! Kortom na 10 ! jaar Espace 2Ltr. nu naar de 3.5Ltr. Géén moeilijke keuze! Na een uitvoerige, externe, keuring, doen ! De reparatie van geconstateerde punten + aanvullingen en inruil oude Espace professioneel afgewikkeld. Belangrijker !! Garantie, 6mnd. is OK. Dit blijkt in de periode nà aankoop, tweemaal auto naar Eindhoven gebracht(niet kijken op een paar dagen, wel leenauto mee!) Lijstje correct afgevinkt. Kortom, nu, mei 2020, auto 10 jaar oud, maar 'als nieuw ! (èn via Renault organisatie de complete Franse historie v.a. 18.000km!). Al met al TEVREDEN Espace rijder !!

02.05.2020

Frans

Leuk gesprek gehad op een zaterdag middag. Ik twijfelde een beetje tussen 2 auto's. Er werd niet gepusht en mij werd de tijd gegund op tot een besluit te komen. Ik vond dat erg prettig.

27.01.2020

Toon alle reviews

Contact

Wallinga Car Care

G. Wallinga

Vaalserbergweg 307
5628 CH EINDHOVEN
www.carcarewallinga.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie