Bekijk nu uw favorieten.
Foto ASV Automobielbedrijven B.V.

ASV Automobielbedrijven B.V.

Mercedes-Benz en Smart

Hugo van der Goeslaan 49, 5643 TX EINDHOVEN

Over ons

ASV Mercedes-Benz is dé officiële Mercedes-Benz dealer in Eindhoven en Veghel. In Eindhoven vindt u onze showroom Mercedes-Benz & smart nieuw, ons Occasion Center en kunt u terecht voor onderhoud en reparatie. In Veghel is ons AMG Performance Center gevestigd, waar tevens nieuwe Mercedes-Benz modellen worden verkocht en waar u ook terecht kunt voor onderhoud en reparatie. ASV maakt het verschil met een heldere bedrijfsstrategie waarin vertrouwen, service en kwaliteit centraal staan. Meer informatie op www.asv.nl.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Serhat

Vandaag een hele mooie Mercedes gekocht bij deze prachtige garage. Goed geholpen bij de aankoop van de auto echter wel een min punt Bij de aanschaf van deze dure aankoop geen gift als klant gekregen.

03.07.2020

Ben van Rooij

Prima bedrijf. Zeer tevreden over. We waren 50 j getrouwd en kregen van hen een prachtige bos bloemen. Heel attent van hen. Zijn er heel blij mee. We kijken weer uit naar de vlg nieuwe C klasse!! Gr Ben en Joke van Rooij. HOEKENDAAL 11 LIESHOUT.

11.04.2020

Eric Gielen

Ik wil ASV Service Eindhoven, m.n. Freek, in deze bijzondere dagen heel hartelijk bedanken voor hetgeen hij voor mij gedaan heeft. Kreeg een week geleden een foutmelding op mijn dashboard omtrent verlichting, ging echter ook weer weg na herstarten auto. Echter deze week wederom de melding, toch maar naar ASV gegaan en Freek de sleutel gegeven om analyse te maken. Helaas bleek het euvel groter dan gedacht of stuureenheid of koplamp unit zelf. Daarvoor moest hij de auto wel even in de werkplaats houden, geen probleem normaliter zou ik dan een fiets meegenomen hebben. Maar ja door alle Corona ellende ben ik babysitter voor mijn demente moeder, en die had het al heel zwaar met het wachten in de showroom, dus gevraagd of Freek iets kon regelen. Dat heeft hij perfect gedaan en mooie C klasse voor de deur klaargezet. Moeders blij ik blij en TOP van Freek!! Zo kan het dus ook, het gaat niet altijd om de beste prijs maar ook om hoe je met je relaties omgaat!!

09.04.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Maybach
Mercedes-Benz
smart

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Huurauto's
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

ASV Automobielbedrijven B.V.

Afdeling. verkoop occasions

Hugo van der Goeslaan 49
5643 TX EINDHOVEN
www.asv.nl
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie