title
title

ASV Automobielbedrijven B.V.

Mercedes-Benz en Smart

Hugo van der Goeslaan 49, 5643 TX EINDHOVEN

Openingstijden

Over ons

ASV Mercedes-Benz is dé officiële Mercedes-Benz dealer in Eindhoven en Veghel. In Eindhoven vindt u onze showroom Mercedes-Benz & smart nieuw, ons Occasion Center en kunt u terecht voor onderhoud en reparatie. In Veghel is ons AMG Performance Center gevestigd, waar tevens nieuwe Mercedes-Benz modellen worden verkocht en waar u ook terecht kunt voor onderhoud en reparatie. ASV maakt het verschil met een heldere bedrijfsstrategie waarin vertrouwen, service en kwaliteit centraal staan. Meer informatie op www.asv.nl.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Maarten

Het was lastig om op korte termijn een afspraak te plannen, maar onlangs servicebeurt gehad en werkwijze qua inleveren van de auto en ophalen bevalt mij zeer goed. Dit maakt zeker een hoop goed.

Bas

Sinds een jaar heb ik mijn eerste Mercedes voor onderhoud en service bij ASV Mercedes-Benz.Buiten de prachtige showroom, uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel. Een langzaam leeglopende achterband werd vlo en vakkundig gerepareerd terwijl ik wachtte. Na een servicebeurt werd ik blij verrast door een stofgezogen interieur. Altijd een leenfiets klaar om te gebruiken. Ik ben zeer tevreden. Hopelijk kan ik zo nog lang genieten van mijn eerste Mercedes en weten ze me binnen boord te houden,

Maikel

Goede service.

Toon alle reviews

Onze merken

Merkdealer Auto

Maybach
Mercedes-Benz
smart

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Huurauto's
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

ASV Automobielbedrijven B.V.

Afdeling. verkoop occasions

Hugo van der Goeslaan 49
5643 TX EINDHOVEN
www.asv.nl/
Openingstijden

ASV

Ma – Vr
08:3018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder