Bekijk nu uw favorieten.

2748 beoordelingen

4,3

2748 Reviews

Ben van Rooij

Prima bedrijf. Zeer tevreden over. We waren 50 j getrouwd en kregen van hen een prachtige bos bloemen. Heel attent van hen. Zijn er heel blij mee. We kijken weer uit naar de vlg nieuwe C klasse!! Gr Ben en Joke van Rooij. HOEKENDAAL 11 LIESHOUT.

Eric Gielen

Ik wil ASV Service Eindhoven, m.n. Freek, in deze bijzondere dagen heel hartelijk bedanken voor hetgeen hij voor mij gedaan heeft. Kreeg een week geleden een foutmelding op mijn dashboard omtrent verlichting, ging echter ook weer weg na herstarten auto. Echter deze week wederom de melding, toch maar naar ASV gegaan en Freek de sleutel gegeven om analyse te maken. Helaas bleek het euvel groter dan gedacht of stuureenheid of koplamp unit zelf. Daarvoor moest hij de auto wel even in de werkplaats houden, geen probleem normaliter zou ik dan een fiets meegenomen hebben. Maar ja door alle Corona ellende ben ik babysitter voor mijn demente moeder, en die had het al heel zwaar met het wachten in de showroom, dus gevraagd of Freek iets kon regelen. Dat heeft hij perfect gedaan en mooie C klasse voor de deur klaargezet. Moeders blij ik blij en TOP van Freek!! Zo kan het dus ook, het gaat niet altijd om de beste prijs maar ook om hoe je met je relaties omgaat!!

Bert Jan

Al heel veel jaren lang vaste klant en dat zal ook wel altijd zo blijven. Nergens anders zo'n fijn gevoel bij een autodelaer gehad. Knap hoor. De werkvreugde straalt gewoonweg van iedere ASV medewerk(st)er af. Voelt als thuis komen. Ook allemaal blij.

Henri

Onlangs een auto geleased bij ASV ik ben van de krabbel onder het contract tot de aflevering van de auto uiterst vriendelijk te woord gestaan en was ook erg blij met de positieve en vrolijke en authentieke houding die verkoper Ruud met zich mee nam! Toen er ook nog ineens een bosje bloemen op de stoep stond om me veel plezier te wensen met mijn nieuwe auto was de ervaring compleet! Precies hoe ik behandeld wil worden als ik een grote aankoop doe.

Willem

Showroom zeer mooi Merk zeer mooi Communicatie zeer arrogant Deskundigheid zeer twijfelachtig

Harrie

Nvt

Dave Smulders

.

Frans

Fijn gesprek gehad, ben blij met aankoop. Perfecte aflevering alles gedaan wat gevraagd was. Na aankoop nog opvolging over tevredenheid. Van receptie tot verkoop erg goed.

john

Mijn ervaring is prima, je wordt er goed en netjes ontvangen en behandeld en de reparaties worden keurig uitgevoerd!!

Eric

keurig te woord gestaan faciliteiten om te kunnen werken alles volgens afspraak in orde gebracht