Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf G.J. Polman

Autobedrijf G.J. Polman

Bemmelseweg 81G, 6662 PE ELST

Over ons

Autobedrijf Polman bestaat al meer dan 40 jaar. In 2005 heeft Gert-Jan Polman het bedrijf van zijn vader overgenomen en in 2007 is hij verhuisd naar de huidige locatie aan de Bemmelseweg 81 G in Elst. Werkwijze Autobedrijf G.J. Polman staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In alles wat we doen is dit de basis. De occasions die we aanbieden verkeren in zeer goede staat. Worden altijd geleverd met een NAP pas, een beurt en minimaal 6 maanden volledige garantie. En dit alles zonder bijkomende kosten. U weet gelijk waar u aan toe bent. De onderhouds en reparatie werkzaamheden worden altijd volgens de fabrieksgegevens uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door vakbekwame mensen die in de werkplaats de beschikking hebben over de modernste uitleesapparatuur. Tijdens de werkzaamheden aan uw auto kunt u gebruik maken van onze leenauto's. Tegen betaling van Euro 15,00 kunt u gebruik maken van deze extra dienst. Kortom een bedrijf waar u zich thuis zult voelen.

Reviews

Moze

Een heerlijk autobedrijf om klant te zijn! Ik heb er inmiddels voor de 3e keer een auto aangeschaft, en ik blijf erg enthousiast over de prettige en snelle service! Een lampje vervangen, olie controle of ruitenwissers vervangen, het maakt niet uit want er altijd wel even tijd voor, erg fijn.

21.08.2019

Jan

Autobedrijf Polman is een aanrader. Onlangs daar (weer) de auto ingeruild. Eerlijke handel, afspraken worden gemaakt en perfect nagekomen. Ook de garantie, de nazorg is prima. Als er eens iets is, rust men niet voordat er een oplossing is. Gert-Jan en zijn crew zijn het vertrouwen volledig waard.

18.08.2019

Peter

Na een C4 coupe, C4 Berline, C4 Picasso nu een C4 Cactus aangeschaft als jonge occasion. 4 X zeer tevreden over de aflevering, de prijs/kwaliteit en de auto\'s zelf en het contact met Gert-Jan Polman. Echt een citroen kenner! Een goed en betrouwbaar adres.

25.05.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf G.J. Polman

G.J. Polman

Bemmelseweg 81G
6662 PE ELST
www.autobedrijfpolman.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie