Autobedrijf G.J. Polman

62 beoordelingen

Bemmelseweg 81G, 6662 PE ELST

62 beoordelingen

4,8

62 Reviews

Peter

Na een C4 coupe, C4 Berline, C4 Picasso, C4 Cactus nu een C3 Aircross automaat aangeschaft als jonge occasion van 1 jaar oud met zeer weinig km op de teller( 6750 km). 5 X zeer tevreden over de aflevering, de prijs/kwaliteit/ en de auto's zelf. Een prettig contact/onderhandelingen met Gert-Jan Polman. Echt een citroen kenner! Kortom: een goed en betrouwbaar adres.

T. Duijnstee

Eind december een mooie Tipo gekocht, maar er zit wat elektronica in en dat gaf een storing. Komt U maar rustig langs , U krijgt een leenauto en wij verhelpen het probleem. En inderdaad het probleem is prima verholpen- (service natuurlijk) , bovendien kreeg ik mijn auto gewassen terug. Ach zei GJ dat hoort erbij. G.J. en collegae bedankt.

Carlo

Inmiddels 25 jaar klant bij Autobedrijf Polman naar volle tevredenheid. Op zoek naar een tweede auto. Bij Gert Jan aangegeven wat we zochten. Binnen 1 maand exact de auto en uitvoering die we zochten. Nog geen jaar oud, weinig kilometers en een goede prijs met 2 jaar volledige garantie. Zoals gedurende al die jaren wederom een prima service.

Lucas

Dit is gewoon een fijn autobedrijf met mensen die hun best doen, en ook het belang van de klant in het oog houden. Ik ben hier nu al ruim 10 jaar klant en al die tijd al heel erg tevreden. Gert-Jan Polman is recht door zee, en ook zijn medewerkers zijn prettig in de omgang. Ze verkopen geen holle praatjes, maar denken mee met de klant. Als alle autobedrijven zo zouden werken, dan zou de branche een veel betere reputatie hebben.

Nan

Samen met mijn partner langs geweest bij Autobedrijf Polman voor een proefrit in een Citroen C4 Cactus. We werden hartelijk ontvangen en het gesprek en de proefrit verliepen op een fijne manier. We kregen ook netjes koffie aangeboden. De auto is uiteindelijk netjes thuis afgeleverd. Zo hoort een autobedrijf te opereren!

Familie Obdam

Vandaag hebben wij een Renault Captur gekocht bij autobedrijf Polman. Wij zijn ontzettend blij met deze aankoop. Wij komen uit Noord-Holland, maar zagen de auto via internet te koop staan en waren meteen verkocht. Weinig kilometers en mooie uitvoering en hele goede prijs. Keurig geholpen en goede service.

Hoekstra

Via internet een C4 Picasso gezien bij dit bedrijf. Uitstekende ontvangst, koopprijs en inruilprijs uiterst reëel, viel alleen maar mee. Auto zeer zorgvuldig en vlot afgeleverd, zag eruit als nieuw. Bijzonder plezierige mensen om zaken mee te doen. Geweldige service: de klant staat daadwerkelijk op de eerste plaats. Dit autobedrijf kan ik echt iedereen aanbevelen.

Lucas

Dit is de beste vakgarage die ik ken. Het zijn eerlijke en hard werkende mensen die ook altijd meedenken met de klant. Hun prima service en eerlijke tarieven zijn voor mij een belangrijke reden om Citroen te blijven rijden. Warm aanbevolen, ook voor andere merken!

Luc

Mijn autotje verkocht aan GJ Polman zeer correct verlopen ook betaling was in een mum van tijd geregeld niets op aan te merken . top !

Paul

Heb mijn C3 Picasso 1.4 VTI Exclusief na 7 jaar fijn in gereden te hebben zonder noemenswaardige kosten weer ingeruild bij Gert Jan en Patricia Polman. Kwam uit Belgie, zoals veel jonge occasions bij de familie Polman, was ca. 1 jaar jong en had 7.800 km gereden. tegen een weer praktisch nieuwe occasion nu bij uitzondering uit Spanje nl. een C3 Aircross Shine start&stop met door mij gewenste opties in antraciet metallic als door mij gevraagd. Auto 7 maanden jong en slechts 2.600 km gereden.Is wederom prachtig, schadevrij, rijdt heerlijk en financieel wederzijds wederom een goede deal. Ben al jaren klant en blijf dat zeker, want de familie Polman is en blijft betrouwbaar, benadert klanten op een fijne persoonlijke manier, hanteert eerlijke prijzen en levert kwaliteit ook in onderhoud. Top.