title
title

Autobedrijf G.J. Polman

62 beoordelingen

Bemmelseweg 81G, 6662 PE ELST

Over ons

Autobedrijf Polman bestaat al meer dan 40 jaar. In 2005 heeft Gert-Jan Polman het bedrijf van zijn vader overgenomen en in 2007 is hij verhuisd naar de huidige locatie aan de Bemmelseweg 81 G in Elst. Werkwijze Autobedrijf G.J. Polman staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In alles wat we doen is dit de basis. De occasions die we aanbieden verkeren in zeer goede staat. Worden altijd geleverd met een NAP pas, een beurt en minimaal 6 maanden volledige garantie. En dit alles zonder bijkomende kosten. U weet gelijk waar u aan toe bent. De onderhouds en reparatie werkzaamheden worden altijd volgens de fabrieksgegevens uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door vakbekwame mensen die in de werkplaats de beschikking hebben over de modernste uitleesapparatuur. Tijdens de werkzaamheden aan uw auto kunt u gebruik maken van onze leenauto's. Tegen betaling van Euro 15,00 kunt u gebruik maken van deze extra dienst. Kortom een bedrijf waar u zich thuis zult voelen.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Peter

Na een C4 coupe, C4 Berline, C4 Picasso, C4 Cactus nu een C3 Aircross automaat aangeschaft als jonge occasion van 1 jaar oud met zeer weinig km op de teller( 6750 km). 5 X zeer tevreden over de aflevering, de prijs/kwaliteit/ en de auto's zelf. Een prettig contact/onderhandelingen met Gert-Jan Polman. Echt een citroen kenner! Kortom: een goed en betrouwbaar adres.

T. Duijnstee

Eind december een mooie Tipo gekocht, maar er zit wat elektronica in en dat gaf een storing. Komt U maar rustig langs , U krijgt een leenauto en wij verhelpen het probleem. En inderdaad het probleem is prima verholpen- (service natuurlijk) , bovendien kreeg ik mijn auto gewassen terug. Ach zei GJ dat hoort erbij. G.J. en collegae bedankt.

Carlo

Inmiddels 25 jaar klant bij Autobedrijf Polman naar volle tevredenheid. Op zoek naar een tweede auto. Bij Gert Jan aangegeven wat we zochten. Binnen 1 maand exact de auto en uitvoering die we zochten. Nog geen jaar oud, weinig kilometers en een goede prijs met 2 jaar volledige garantie. Zoals gedurende al die jaren wederom een prima service.

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Bandenservice
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Autobedrijf G.J. Polman

G.J. Polman

Contact aanbieder