Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autozaak.nl

Autozaak.nl

hét slimme autokopen!

Palmpolstraat 12, 1327 CG ALMERE

Openingstijden

Over ons

Welkom bij Autozaak.nl. Profiteer van de zekerheden en het gemak van een voorraadauto met fabrieksgarantie en bespaar veel geld. Zonder concessies. Kortom, hét slimme autokopen! Meer auto voor minder. Hoe? Door het aanbieden van uitsluitend merkdealerauto’s. Voorzien van fabrieksgarantie, inclusief de zekerheden van de dealerinspecties en van het dealeronderhoud. Volledig transparant en inzichtelijk. Het resultaat is een onberispelijke auto voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Al bijna 15 jaar levert Autozaak.nl zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, gebaseerd op een onafhankelijke en neutrale handelswijze. Zowel de particuliere als de zakelijke koper kan profiteren van onze onderscheidende aanpak en concurrerende prijzen. Heb je vragen over onze werkwijze, ons aanbod en de zekerheden? Bel ons of stuur ons een bericht. Onze no- nonsense en toegankelijke aanpak zal je bevallen. Wij zijn je graag van dienst.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Vincent

Een auto kopen is emotie. Hoe rationeel je ook denkt te zijn, je koopt een auto hoe het voelt en eruit ziet. Arjan snapt dit als geen ander en heeft service hoog in het vaandel staan. Hij deelt het enthousiasme voor Tesla's en legt alles tot in de puntjes aan je uit. Bij Arjan begint het traject echter bij de persoon en niet de sale, wat een frisse wind is in deze industrie. Ook na de aanschaf is hij altijd te bereiken voor een vraag en om te horen hoe blij je met de auto bent. Arjan bedankt!

29.08.2020

Kevin

Tijdens de zoektocht naar een Model 3 uit 2019 uitgekomen bij autozaak.nl, na telefonisch contact uitstekend geholpen. Het was mogelijk om al direct te komen kijken en de koop binnen een week volledig te realiseren. Echt een aanrader!!

06.07.2020

Rob

Neemt de tijd om alles uit te leggen, weet waar hij over praat. Prima auto bedrijf zeker aan te bevelen!

04.07.2020

Toon alle reviews

Contact

Autozaak.nl

Afdeling verkoop

Palmpolstraat 12
1327 CG ALMERE
www.autozaak.nl
Openingstijden

verkoop

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
100% onderhouden
100% onderhouden
Meer informatie