Autozaak.nl

Premium ✓ Approved

Palmpolstraat 12, 1327 CG ALMERE

Openingstijden

125 beoordelingen

4,7

125 Reviews

Germ

Arjan is een behulpzame, betrouwbare en zeer ervaren auto professional. Zeer fijn zaken gedaan.

Joost

Mijn ervaring met Autozaak.nl is superb. Het bedrijf verkoop jonge, goed onderhouden auto’s uit het hogere segment. De kennis van Arjan is uitstekend. Bij dit bedrijf is er geen enkele druk op de auto (snel) te moeten kopen. Het aanbod is divers en de service uitstekend. Tevens is de aflevering uitstekend en daar wordt ook de tijd voor genomen. Als er behoefte aan is, wordt alles in detail uitgelegd. Ik ga zeker bij een volgende auto hier weer kijken.

Hans Kienstra

Veel tijd voor de klant en een open communicatie. Dit maakt het toch, altijd lastige proces van een auto kopen, tot een prettige ervaring.

Justin

Alles over de auto werd netjes uitgelegd hoe

Alex

Professioneel en uiterst vriendelijk geholpen. Prima prijs voor een prachtige auto.

Theo

De BMW 545e xDrive die ik bij Arjan heb gekocht had ik voorheen ook bij een Duitse BMW dealer gezien. Arjan is hier heel transparant in geweest. Hij wilde bewust juist deze bijzondere uitvoering in z'n assortiment. Hij weet hoe de autowereld in elkaar steekt, is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een zeer prettige persoon in de omgang met een groot interesse gebied. Ik kijk zeer plezierig terug op mijn aankoop ervaring, ondanks dat Arjan me vóór was in aanschaf van juist deze BMW.

Peter

Prettige manier van zakendoen waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen

Jo

Goede vriendelijke service, denkt mee, gezellig

Bartjan

Een auto kopen doe je niet zo vaak, zeker niet zo'n fun auto als een BMW Z4. Dan is het wel heel fijn dat het proces van aankoop heel prettig en persoonlijk verloopt. Arjan straalt plezier in zijn vak uit en wil het jou naar de zin maken. Top aflevering en top nazorg.

Rudy

In al die jaren dat ik mijn auto's heb mogen kopen ben ik nog nooit zo fantastisch geholpen! zonder twijfel mijn volgende auto zal ik zeker bij Autozaak aanschaffen!