title
title

Autozaak.nl

Premium ✓ Approved

Palmpolstraat 12, 1327 CG ALMERE

Openingstijden

Over ons

Autozaak.nl Premium ✓ Approved: topklasse selectie auto's, inclusief de zekerheden van minimaal 12 maanden BOVAG garantie of fabrieksgarantie en recent uitgevoerd dealeronderhoud. Direct beschikbaar. Zorgeloos rijplezier gegarandeerd. Al bijna 15 jaar levert Autozaak.nl zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, gebaseerd op een onafhankelijke en neutrale handelswijze. Zowel de particuliere als de zakelijke koper kan profiteren van onze onderscheidende aanpak en aantrekkelijke prijzen. Heb je vragen over onze werkwijze, ons aanbod en de zekerheden? Bel ons of stuur ons een bericht. Onze no- nonsense en toegankelijke aanpak zal je bevallen. Wij zijn je graag van dienst.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Germ

Arjan is een behulpzame, betrouwbare en zeer ervaren auto professional. Zeer fijn zaken gedaan.

Joost

Mijn ervaring met Autozaak.nl is superb. Het bedrijf verkoop jonge, goed onderhouden auto’s uit het hogere segment. De kennis van Arjan is uitstekend. Bij dit bedrijf is er geen enkele druk op de auto (snel) te moeten kopen. Het aanbod is divers en de service uitstekend. Tevens is de aflevering uitstekend en daar wordt ook de tijd voor genomen. Als er behoefte aan is, wordt alles in detail uitgelegd. Ik ga zeker bij een volgende auto hier weer kijken.

Hans Kienstra

Veel tijd voor de klant en een open communicatie. Dit maakt het toch, altijd lastige proces van een auto kopen, tot een prettige ervaring.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
BMW
Land Rover
Mercedes-Benz
MINI
Polestar
Porsche
Tesla
Volkswagen
Volvo

Contact

Autozaak.nl

Afdeling verkoop

Palmpolstraat 12
1327 CG ALMERE
www.autozaak.nl
Openingstijden

verkoop

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder