title
title

Bergwerff Automotive B.V.

Bannepoort 2, 4205 MZ GORINCHEM

Openingstijden

Over ons

Bergwerf BMW, aangenaam kennis te maken Als Gorinchems familiebedrijf heeft Bergwerff BMW in meer dan 50 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ondanks dat wij al lang meedraaien, ligt de focus bij ons altijd op innovatie, om aan de continu veranderende wensen van onze klanten te voldoen. Het directieteam, bestaande uit Dick en Piet Bergwerff en Thijs van den Heuvel, biedt samen met het ervaren en goed opgeleide team full service aan gewaardeerde klanten. Service aan BMW, BMW i en Mini als Erkend Service Partner, gecombineerd met de verkoop van jong gebruikte BMW’s, MINI’s en importauto’s en tot slot bemiddeling bij de aankoop van nieuwe auto’s. Ook voor financiering en leasing zit bij Bergwerff aan het goede adres. Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten, kunnen we precies achterhalen wat de eisen en wensen zijn. Met die informatie gaan wij graag aan de slag om hen uiteindelijk dat te bieden, wat bij hen past. Wilt u ervaren hoe wij omgaan met klanttevredenheid? Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze prachtige showroom! Makkelijk en snel neem contact op voor een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt!

Reviews

Nico

Sander van der Linden gaf mij vanaf de proefrit, de inruil, de deal en de uitlevering van mijn elektrische iX1 , een zeer betrouwbaar gevoel. Alle afspraken werden punctueel en correct ingevuld. Helaas duurde de aflevering ( 6 weken ) voor deze bijna nieuwe BMW wel erg lang. Ik hoop, ondanks mijn leeftijd, toch nog een aantal jaren te kunnen genieten van deze techniek. Met de zekerheid van Bergwerff Automotieve heb ik daar alle vertrouwen in.

Mark

Een fijne ervaring bij de aanschaf van een moderne klassieker. Je proeft de passie voor al het moois wat de autoindustrie heeft voortgebracht.

Gerrit

Je wordt er uitstekend geholpen . Nemen echt alle tijd voor je. Perfecte uitleg van de auto. Een woord geweldig

Toon alle reviews

Onze merken

Merkdealer Auto

BMW
MINI

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Bergwerff Automotive B.V.

Thijs van den Heuvel

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder