Bekijk nu uw favorieten.

2114 beoordelingen

4,4

2114 Reviews

Cees

Ik ben al ongeveer 40 jaar klant bij Bergwerff. Tot op heden nooit een klacht gehad. Het was altijd tot in de puntjes verzorgd. Maar deze keer schrok ik toch wel heel erg van de rekening die ik kreeg voor mijn onderhoudsbeurt. Het bedrag van bijna 900 Euro vond ik buiten alle proporties. Ik was normaal gewend om rond de 500 Euro kwijt te zijn. Ik had dan ook graag van tevoren willen weten wat zij gingen doen en wat dit ging kosten. Nu hebben ze zonder mij in te lichten alles vervangen. Het had wat prettiger overgekomen als ze mij voor de beurt aangegeven hadden wat er persee vervangen moest worden. Het service systeem was in de auto nog op onderdelen groen, dus dacht ik dat een totale vervanging niet echt nodig was. Ik zal de volgende keer graag vooraf willen weten wat ze gaan doen en wat dat ongeveer gaat kosten. Dus zal hieronder ja zeggen, maar dan wel met de opmerking om van tevoren informatie te geven over de werkzaamheden en de prijs van de beurt

Marcel

Auto niet gewassen bij reparatie (deed mijn vorige BMW dealer - Story - altijd als de auto naar de garage kwam). Bij binnenkomst 5 minuten aan de balie moeten wachten voordat ik te woord werd gestaan, terwijl medewerker met de computer bezig was. Zelfs geen "goedemorgen, heeft u een ogenblik terwijl ik iets afmaak?". Eerlijk gezegd zeer teleurstellende ervaring.

John

Geweldig geholpen door Dick Bergwerff en uitstekende service gekregen!!

Alex

prima ontvangen en geholpen

Bert

Case was blauwe rook uit uitlaat en bleek olielekkage in de turbo. Coulance vanuit BMW liep moeizaam. Uiteindelijk toch gedeeltelijk gekregen door inzet van Bergwerff medewerkers samen met BMW hoofdkantoor.

Jan

Top

A.A. Wingerden

Al jarenlang klant Vakmanschap op alle fronten Direct contact met iedereen

M. Delleman

Goede vriendelijke service, een aanrader.

Jaap

Cijfer was een 10 geweest, als de koffie niet gemiddeld was geweest! ;-)

Peter

omwisselen zomer naar winterwielen