Bekijk nu uw favorieten.

2064 beoordelingen

4,4

2064 Reviews

René

Uitstekende ervaring bij een professionele, klantvriendelijk en warme garage! Ik heb echt het gevoel dat de klant voorop staat!

Willem

Ik heb hier een Youngtimer aangeschaft en werd keurig geholpen. Achteraf bleek er het een en ander niet goed te zijn aan de auto maar zonder discussie wordt het keurig hersteld! Zeker een aanrader!

Bert

Reparatie aan zonnescherm onder Panoramaschuifdak prima uitgevoerd. Net personeel en weten wat ze moeten doen.

S

Na het maken van een afspraak heel vriendelijk ontvangen in de showroom voor een proefrit. Ook de opvolging van de afspraken was erg goed.

Jan Jaap Borra

Zeer goede service , aardig personeel mooi bedrijf met leuke auto's.

Robin

540i van 1 jaar en 9 maanden heeft koelvloeistoflekkage en nog wat andere zaken, maar dat eerste wordt niet serieus opgenomen. 12.000 km gereden al 2 x bijgevuld, bezoekje aan garage van 45 minuten is blijkbaar genoeg om vast te stellen dat er niets aan de hand is, vreemd.

Hok Siang

nette site en overzichtelijk

Martijn

Vorig jaar oktober een jong gebruikte MINI gekocht bij Bergwerff. Zowel verkopers Thijs als Mario hebben mij perfect begeleid in de aanschaf. De koop was erg transparant en zonder gedoe stond de auto een maand later voor de deur. Dat we in de tussentijd nog op vakantie gingen met de oude auto was geen enkel probleem. Ook blij kleine herstel- en garantiewerkzaamheden altijd vriendelijk en goed geholpen onder het motto "we regelen het voor je". Ook in de maanden daarna waarin ik zo nu en dan even binnenloop is het altijd gezellig en heeft men tijd voor koffie of op vrijdagmiddag een biertje. Al met al een professioneel en klantgericht bedrijf welke ik iedereen kan aanraden.

Robert Schipper

Nadat ik schade had gereden aan mijn BMW kon ik met al mijn vragen terecht bij Bergwerff Automotive BV. Zij hebben mij van a tot z ontzorgt.

Cobus

Inmiddels mijn 2e auto daar gekocht en nog steeds geen klachten