Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Kooptips
Kooptips

De juiste keuze

Met zoveel aanbod en zoveel verschillende merken en modellen is het lastig kiezen voor een auto. Wij bieden u de hulpmiddelen om een overzicht te krijgen en het voor u geschikte model te vinden.

Autocatalogus

Als u wilt weten welke fabrikant welke modellen met welke motoren van welke bouwjaren aanbiedt, hebben wij een eenvoudige oplossing voor u: gebruik onze autocatalogus. Hier vindt u de meest gangbare merken met de actuele modelvarianten, maar ook oudere varianten. Hiermee biedt de autocatalogus een handig overzicht over het gehele aanbod van alle bekende automodellen. Op de veelzijdige markt voor tweedehands auto's krijgt u op deze manier een goed overzicht over uw favoriete modellen – eenvoudig en snel.

Noviteiten en testrapporten

Een grondige autotest kan u helpen bij uw aankoopbeslissing. Iemand die comfort en technische kwaliteiten onafhankelijk beoordeeld. Iemand die verstand van zaken heeft en zijn deskundige mening geeft. Profiteer van onze deskundigheid – want naast de vele tests van nieuwe auto's maken we ook een wekelijke videotest van een gebruikte auto, we benoemen de voor- en nadelen, zetten de aandachtspunten op een rij en geven u een gefundeerd eindoordeel. Hiermee bieden wij een extra en uitgebreid informatiekanaal waarmee u mogelijke droomauto's al vooraf kunt beoordelen en waarderen.

Alle artikelen

Kfz Steuer berechnen

Tweedehands auto kopen tot 500 euro - spotgoedkoop of kat in de zak?

Advies · Voorbereiding aankoop
Presse, Geld, Finanzen

Goedkope auto kopen - voorkom hoge kosten

Advies · Voorbereiding aankoop
smart-eq-facelift-2019-36-6

Kleine auto kopen - extra voordelig autorijden

Advies · Voorbereiding aankoop
Ontdek meer