AutoScout24 Merk- en Modellenoverzicht

Topmerken

Topmerken

Ongeveer de helft van de populairste automerken heeft zijn roots in Duitsland, de andere helft is verdeeld over de rest van de wereld. Alle automerken vindt u hier.

Populaire Modellen

Populaire Modellen

Sommige auto’s zijn wat geliefder dan andere. Dit zijn de populairste modellen in Nederland.

Motormerken

Motormerken

Terwijl bij auto's de Duitse merken leidend zijn, ziet het er bij motoren iets anders uit. De populairste merken komen vooral uit Japan, China en Italië.

Elektrische auto's

Elektrische auto's

Wereldwijd is elektromobiliteit bezig aan een opmars en blijft het zich door ontwikkelen. De best verkopende elektrische modellen vindt u hier.

Regionaal aanbod

Regionaal aanbod

Niet iedereen heeft zin om van Groningen naar Maastricht te rijden om een auto te bekijken. Hier vindt u op de snelste manier het aanbod van nieuwe en gebruikte auto's in uw regio.

Overige thema’s en informatie

Overige autothema’s

Om zo lang mogelijk van uw auto te kunnen genieten is het raadzaam om u in een aantal zaken te verdiepen, zoals brandstofverbruik en onderhoud. Hier vindt u belangrijke tips omtrent autobezit.

Merken van bedrijfsvoertuigen

De meerderheid van deze bedrijfsvoertuigen is van Duitse makelij. Toch komen er steeds meer internationale merken bij. De belangrijkste merken vindt u hier.

Soorten bedrijfsvoertuigen

Bedrijfsvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er bedrijfsvoertuigen voor personentransport, voor het vervoeren van ladingen, of werkvoertuigen, zoals graafmachines. Deze en alle andere bedrijfsvoertuigen vindt u hier.