Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Can Am motoren te koop: tweedehands en nieuw

Can Am

Can Am; allround specialist in moderne techniek! Het Can Am concern heeft een naam hoog te houden als het gaat om de ontwikkeling en productie van bijvoorbeeld eersteklas terreinwagens en quads. De geschiedenis van het Oostenrijks/Canadese merk vindt zijn oorsprong in 1942 toen J.A. Bombardier het bedrijf Bombardier Inc oprichtte en aanvankelijk begon met onder andere de productie van motorfietsen en sneeuwscooters. Binnen het Bombardier Inc worden zelfs vliegtuigen gemaakt en er is zodoende veel allround technische kennis in huis die er voor zorgt dat onder de naam Can Am ook quads en ATV’s gemaakt worden die zijn geproduceerd met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Can Am is voor de echte liefhebbers een naam die klinkt als een klok. Het merk staat voor innovatieve vernieuwende designs en technieken op zowel motorisch als optisch gebied.

Can Am verlegt grenzen met technisch hoogwaardige producten!

Can Am maakt absoluut technisch hoogwaardige producten en accessoires. De Off-Road Vehicles van het merk zijn vermaard om hun uitstekende uiterlijke en technische kwalificaties. Naast quads en sneeuwscooters worden er bij het merk onder meer ook recreatieve voer- en vaartuigen als sportboten, waterscooters, karts en motoren gemaakt. Met name quads zijn vandaag de dag erg populair en Can Am heeft een zeer goed bekendstaande serie quads in het assortiment dat meer dan volledig voldoet aan de specifieke wensen en eisen van moderne bestuurders met een voorliefde voor sportieve techniek op topniveau!

Een winnaar door revolutionaire ontwikkeling

De ingenieurs van Can Am zitten nooit stil en zijn altijd op zoek naar vernieuwende technieken die de producten van het merk steeds weer naar een hoger plan weten te tillen. Het merk staat bekend als leverancier van revolutionaire modellen die uiterlijk en technisch ver doorontwikkeld zijn en de concurrentie altijd op achterstand weten te houden. Krachtige moderne motoren in alle segmenten laten zien dat dit wereldmerk zijn goede naam beslist verdient. De moderne vormgeving en fraai uitgevoerde designs met krachtige kleurstellingen maken van ieder model uit de Can Am stal een begrip! Can Am is één en al passioneel doorgevoerde innovatie in techniek en design waardoor echte sportieve bestuurders zich graag verleiden laten!