Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Honda Scooter motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda Scooter

Van de gerenommeerde motorfietsfabrikant Honda zijn momenteel de negen scootermodellen Silver Wing 600, SW-T400, SH300i, PCX, S-Wing 125, Innova 125, PS125i, SH125i en Lead op de markt verkrijgbaar. De wendbare scooters van het merk Honda overtuigen dankzij een gebruikersvriendelijke bouwwijze. De meeste Honda scooters hebben een relatief grote cilinderinhoud en voldoende pk om niet alleen maar op uiterst comfortabele wijze door smalle straatjes in de binnenstad te kunnen rijden, maar ook om in een sneller tempo over secundaire wegen of zelfs snelwegen te kunnen rijden.

Zo heeft het model Silver Wing 600 bijvoorbeeld een cilinderinhoud van 582 cm³. Met dit voertuig met 50 pk kunnen zelfs vrachtwagens ingehaald worden. De Silver Wing 600 hoort dan ook tot de grotere scooters. Dankzij de laag geplaatste, brede en zeer zacht gevoerde duozitting inclusief rugleuning verloopt het rijden van langere plezierritjes ook zeer aangenaam. Verder beschikt de Honda Silver Wing 600 over buitengewoon veel opbergruimte.

Verdere Honda scooters

De SW-T400 van Honda springt meteen in het oog dankzij haar elegante design. De scooter is uitgerust met een parallel twin motor die uitblinkt dankzij een krachtige koppel en de hieruit voortvloeiende capaciteit om snel te kunnen accelereren. Verder beschikt de Honda scooter SW-T400 over uitstekende beschutting tegen regen.

Eén van de snelste scooters uit zijn klasse is de SH300i. Dit model is met extra grote wielen uitgerust die ervoor zorgen dat je soepel wegrijdt. Dankzij de lage treeplank is het op- en afstappen bijzonder makkelijk.

Compact en voordelig: Honda scooter PCX

Het model Honda PCX is vooral geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in een compacte en voordelige 125 scooter. De makkelijk te besturen PCX heeft een cockpit die met innovatieve instrumenten is uitgerust. Zo wordt het benzinepeil duidelijk aangegeven en is er een start-stopsysteem.

De S-Wing 125 maakt daarentegen enthousiast dankzij een futuristisch uiterlijk. Deze met een motor met elektronische brandstofinjectie uitgeruste scooter is uitermate geschikt voor het stadsverkeer. Het ruime opbergvak biedt voldoende plaats voor een helm en een aktetas.

Honda scooter Innova 125

De Innova 125 is een 125 scooter die dankzij haar eenvoudige bestuurbaarheid ontspannen rijden mogelijk maakt. De Innova 125 is zo stabiel als een motorfiets en biedt een optimale beschutting tegen regen. De opvallendste kenmerken van de Innova 125 zijn de grote wielen en de korte wielbasis. Op het eerste gezicht lijkt het innovatieve model op een brommer, maar hij beschikt echter over de treeplank die typisch is voor een scooter.

Watervlug en met een modern design snelt de Honda PS125i op haar 13 inch wielen door de straten. Deze Honda scooter geeft de bestuurder maximale beenvrijheid, de treeplank is breed en vlak. De Honda PS125i biedt voldoende plaats (bijvoorbeeld voor het opbergen van boodschappen), dankzij de stabiele bagagedrager inclusief een 35 liter grote topcase en dankzij de afsluitbare zitting en het handschoenenvak.

Honda scooter SH 125i: zuinig in het verbruik

De SH125i is een model dat dankzij een duidelijk ontwerp en een doeltreffend design, het prototype van een klassieke scooter presenteert. De Honda scooter SH125i is erg zuinig in het verbruik en biedt daarom vooral milieubewuste mensen die veel in de stad onderweg zijn een tegelijkertijd voordelig alternatief.

De Honda Lead is een scooter met een grote cilinderinhoud en talrijke intelligente details, zo beschikt hij ook over de nieuwste remtechniek. Onder de zitting bevindt zich een vak waarin het afsluitbare handschoenenvak en ophanghaken voor tassen en een helm geïntegreerd zijn.