Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Vespa GTS 300 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Vespa GTS 300

De Italiaanse producent Vespa maakt sinds 1946 scooters en bromfietsen. De Vespa scooters waren direct een groot succes in Italië, vanwege de behoefte aan eenvoudige transportmiddelen. Het eerste model was de Vespa 98 en hierna volgden nog zo’n 145 andere modellen, waaronder de Vespa GTS 300. Dit model is vanaf 2008 in Nederland verkrijgbaar. Er zijn verschillende sub modellen van de Vespa GTS 300 op de markt gebracht, zoals de GTS 300 Super en GTS 300 Touring. De Touring-versie is voorzien van wat meer comfort en de Super-versie is ietwat zwaarder dan de standaard GTS 300.

Retro van buiten

De Vespa GTS 300 beschikt over de retrolooks die zo kenmerkend zijn voor Vespa scooters. De GTS 300 oogt sportief, maar is toch klassiek gebleven. Er zijn nog veel elementen die terug doen denken aan de vroegere modellen van Vespa, zoals de ronde koplamp en het analoge instrumentenpaneel. Maar er zijn ook vernieuwingen aangebracht in het uiterlijk van de Vespa, zoals de moderne velgen en chromen details op het frame. De buddyseat is groot genoeg voor twee personen en er zit veel bagageruimte onder. Het zadel ziet er gestroomlijnd uit en is gemaakt van stevig leer. De Vespa GTS 300 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder een donkerblauw en brons. Natuurlijk is er ook een tijdloze, zwartkleurige variant beschikbaar. Er zijn veel extra’s te bestellen die passen bij dit model van Vespa, zoals een windscherm en bijpassende helmen.

Modern van binnen

De Vespa GTS 300 is een motorscooter die geschikt is voor ritjes in de stad, maar ook daarbuiten prima presteert. Deze wendbare scooter stuurt eenvoudig, mede dankzij haar lage gewicht van 151 kilogram. Het lage gewicht zorgt er ook voor dat de Vespa GTS 300 gemakkelijk te verplaatsen en te parkeren is. De scooter heeft een modern en sterk frame en dat draagt bij aan een goede wegligging. De scooter beschikt over een cilinderinhoud van 300cc, waardoor het optrekken en versnellen geen probleem is. De vroegere modellen van Vespa zijn voorzien van trommelremmen, maar dat geldt niet voor de Vespa GTS 300. Die beschikt namelijk over moderne schijfremmen, voor en achter. De scooter heeft tevens een tankinhoud van bijna 10 liter.