Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

BMW C 600 motoren te koop: tweedehands en nieuw

BMW C 600

Wegdromen op de BMW C 600

Rijden op een maxi scooter is een heerlijke ervaring. De rustige rijstijl en goede bescherming door frame en kuip spreken veel mensen aan. Eerder werd door BMW al de C1 ontwikkeld. Die fraaie scooter werd ontworpen door Bertone en is helemaal overkapt. De BMW C 600 is een andere creatieve uiting van BMW op scootergebied. Het bedrijf kondigde de BMW C 600 eind 2010 aan op de motorshow van Milaan. De serie bestaat uit twee modellen: de C 600 Sport en de C 650 GT. Beide zijn krachtig gemotoriseerd met een motor van 647 cc met dubbele cilinder in lijn. Dit motortype heeft al op vele terreinen zijn dienst bewezen. Op de BMW C 600 zorgt hij voor een prima acceleratie en een rustig rijgedrag. In 2011 werd de BMW C 600 in productie genomen. Hiervoor wordt vlakbij Berlijn de fabriek in het Duitse Spandau gebruikt. Het uiterlijk van deze mooie scooter is om bij weg te dromen.

Relaxte ritten liggen met de BMW C 600 in het verschiet.

Ritten met een zweem van zuidelijk temperament door de vrijheid die dit model uitstraalt. Uit de verkoopverwachting van BMW blijkt ook dat driekwart van de productie naar verwachting in Zuid-Europa terecht zal komen. Indrukwekkend gebruikersgemak. Door de stabiele wegligging en forse topsnelheid van 175 km per uur, is de BMW C 600 ook een geliefde partner voor de lange rit. Bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Maar bij woon-werkverkeer is deze maxi scooter echt een uitblinker.

De BMW C 600 is namelijk standaard uitgerust met een Continue Variabele Transmissie (CVT) waardoor schakelen in de file of in de stad tot het verleden behoort. Het lange scooterframe met een wielbasis van 1591 mm geeft voldoende ruimte voor een ontspannen zit. De tankinhoud van 16 liter staat borg voor een prima actieradius. Handige innovatieve oplossingen vergroten de functionaliteit. Zo beschikt de BMW C 600 over een verstelbaar windscherm en een grote variabele opbergruimte. Kwaliteit en design bij de BMW C 600 maken het echte BMW gevoel heel tastbaar. Bij deze prachtige maxi scooter is eigenlijk aan alle wensen voldaan!