Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Can Am Outlander motoren te koop: tweedehands en nieuw

Can Am Outlander

Can Am Outlander voor avontuur

De Can Am Outlander is een quad sterk genoeg voor elk avontuur, met een spectaculaire vormgeving. Verder heeft de quad een sterke motor en prima wielen om zich overal een weg te banen waar geen weg is. Want met een Can Am Outlander is er altijd een weg.

Krachtig en snel

De Can Am Outlander is een ATV (All Terrain Vehicle) uit de zogenaamde utiliteitsvoertuigen categorie. Dit zijn stevige quads waarmee op elk terrein gereden kan worden. In het geval van de Outlander betekent stevig in geen geval lomp en log. Deze Cam Am quad is verrassend snel, goed wendbaar en heeft prachtig gestroomlijnd design. Want utiliteit quads zijn ook gemaakt voor veel fun en om te genieten van de natuur in actie. De luchtgekoeld V-Twin motor van Rotax met vier kleppen garanderen kracht, betrouwbaarheid en snelheid. Can Am op alle terreinen de baas. De Can Am Outlander komt in vele variaties omdat Can Am op alle terreinen thuis wil zijn.

Naast Outlander versies als de 400, 500, 650R is er de Outlander DPS serie.

Deze heeft Dual-mode stuurbekrachtiging. Het niveau van de stuurbekrachtiging kan door de bereider worden ingesteld. De Outlander XT is een uitgebreidere uitvoering Outlander voor meer off road avontuur. Ze verschijnen met 499cc tot 1000cc motorcapaciteit. Dan zijn er de Outlander X-MR en XT-P serie. Dit zijn de echte krachtpatser voor het rijden in modderig terrein. Ze hebben achter en voor sterke Heavy-Duty Bumpers en speciale wielen en banden voor het extra zware werk.

De Can Am Outlander LTD serie is de luxere uitgevoerde Outlander. De Max is een Outlander voor twee personen en deze komt ook in de verschillende versies van Max DPS tot Max XT-P met verschillende cc capaciteit. Want voor de Can Am Outlander hoeft een weg geen gebaand pad te zijn om het doel te bereiken.