Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Honda CB 1000 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda CB 1000

De Honda CB 1000 wordt gezien als een streetfighter met een krachtige acceleratie en hoogwaardige vering. Voor de ontwikkeling van deze agressieve motorfiets, heeft Honda gebruik gemaakt van de wensen van naked bikes en Super Sport liefhebbers. De Europese designafdeling, onder leiding van Daniele Lucchesi, heeft de belangrijkste eigenschappen van de naked bikes and Super Sport modellen gecombineerd tot de Honda CB 1000. In deze motor staan trekkracht en sublieme rijeigenschappen centraal. De motorfiets is ideaal voor rijders met een sportieve en ‘snelle’ stijl. Ook bij hoge toerentallen is er namelijk voldoende trekkracht beschikbaar voor snelle acceleraties. Het ontwerp van de koplamp en het achterlicht zorgen ervoor dat alleen de uitstraling al ‘vechtlust’ uitstraalt. Beide lampen zijn voorzien van duurzame LED-verlichting. Zoals het een echte naked bike, kent de Honda CB 1000 geen overbodige elementen en toevoegingen.

De eigenschappen van de Honda CB 1000

De Honda CB 1000 beschikt over een stijf frame van lichtgewicht aluminium die ervoor zorgt dat de rijder de kracht van de Honda volop kan benutten. De enkelzijdige achterbrug zorgt ervoor dat er vrij zicht is op het achterwiel, die bovendien wordt afgeveerd door een monoschokdemper. Deze monoschokdemper is volledig instelbaar, wat ervoor zorgt dat de motor is aan te passen aan de individuele wensen van de berijder. Door het soepele remsysteem en de instelbare voorvork wordt een veilige en vaste wegligging, ook onder slechte weersomstandigheden, gegarandeerd. Naast het standaard model, is ook de Honda CB 1000 RA op de markt gebracht. Dit model is voorzien van een ABS-remsysteem, dat zorgt voor extra veilige remprestaties van de motor. De Honda CB 1000 en de Honda CB 1000 RA kunnen worden gepersonaliseerd met behulp van hightech accessoires.

De motor is door zijn eigenschappen en de eventuele persoonlijke accessoires geschikt voor diverse weersomstandigheden, zonder dat er wordt ingeleverd op veiligheid of rijplezier. De persoonlijke accessoires maken de motor geschikt voor alle liefhebbers die de snelle, stoere en agressieve stijl van de Honda CB 1000 kunnen waarderen. Het uiterlijk is aangepast aan de eigenschappen, zodat snelheid, comfort en uiterlijk met elkaar worden gecombineerd tot een flitsende streetfighter.