Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Honda CBR 125 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda CBR 125

De Honda CBR 125; een sportieve racer voor iedere rijder

De Honda CBR 125 is een typisch race model. Met de introductie van dit model in het jaar 2004, laat Honda een lang gekoesterde wens van veel rijders in vervulling gaan. Hoewel dit model ook geschikt is voor de beginnende bestuurder, oogt de Honda CBR 125 als een van de grote jongens. Met zijn stoere uiterlijk en snelle acceleratie is dit dan ook een zeer geliefd model voor zowel de beginnende als de gevorderde rijder. De moderne vormgeving van de motorfiets, de brede banden en het stoere uiterlijk maken dit model tot de ideale racer die zich graag laat zien op de openbare weg. Rijders met een sportieve of agressieve rijstijl kunnen dan ook rustig hun hart ophalen met dit sportieve race model. De motorfiets is uit te bereiden met diverse accessoires als spiegels, een extra (laad)bak of een extra breed zitvlak. Ook is veel variatie mogelijk wat betreft de velgen van de motorfiets. De Honda CBR 125 is dan ook geschikt voor ieder type rijder met een eigen smaak.

De eigenschappen van de Honda CBR 125

De eigenschappen van de Honda CBR 125 zorgen ervoor dat de motorfiets een goede wegligging heeft tijdens zowel droge dagen als regenachtige dagen. Met een gewicht van 137 kilo lijkt de motorfiets instabiel, maar niets is echter minder waar. Met een goed ABS systeem wordt de veiligheid van de rijder gewaarborgd. De Honda CBR 125 leent zich dan ook uitstekend voor zowel het woon-werk verkeer als voor een sportieve rit. Door de stabiele wegligging is de trilling tijdens het rijden minimaal, iets wat door veel beginnende motorrijders als prettig wordt ervaren. De Honda CBR 125 is relatief smal, hoewel dit in eerste instantie op het oog niet te zien is. De Honda CBR 125 komt met dit smalle model dan ook tegemoet aan de kleinere motorrijders. Kortom; de Honda CBR 125 is de ideale motor voor de beginnende rijders die graag een ‘volwassen’ motor willen hebben. Ervaren motorrijders met een sportieve en agressieve rijstijl zullen de eigenschappen van deze motorfiets echter ook zeer waarderen.