Ga naar hoofdinhoud

Peugeot Kisbee motoren te koop: tweedehands en nieuw

Peugeot Kisbee

Peugeot Kisbee: mooi en praktisch

Het Franse Peugeot is een bedrijf dat staat als een huis. Sterker nog, het is een van de oudste merken ter wereld. Al sinds het begin van de 19de eeuw is deze firma actief. In eerste instantie maakte het vooral gereedschap, later ook auto's en fietsen. Sinds de jaren 50 produceert Peugeot ook scooters. Ook op een tweedehands motor van Peugeot kunt u dankzij de hoge kwaliteit mooie ritjes maken door de stad en het platteland. Een populair model is de Peugeot Kisbee. Deze sportieve scooter heeft niet alleen een mooi design maar is ook nog eens heel praktisch in gebruik.

Geschiedenis

Peugeot speelt al 115 jaar een sleutelrol in de productie van motors en scooters wereldwijd. Al in 1898 bracht het bedrijf haar eerste motor op de markt. Het duurde echter tot 1955 voordat de eerste scooter op de markt kwam. Het publiek ontdekte al snel de voordelen van gemotoriseerde tweewielers. Ook leende de scooter zich uitstekend voor een ritje over het platteland. Begin jaren 50 bevond Peugeot zich in een crisis. De verkoop van fietsen liep namelijk sterk achteruit, waardoor het bedrijf zich genoodzaakt zag om te innoveren.

Revolutionaire scooter

De komst van de S55 scooter betekende een revolutie op het gebied van gemotoriseerde tweewielers. Deze voorloper van de Peugeot Kisbee bevatte een stalen voorkant en een praktische voordrager om spullen mee te nemen. Uiteindelijk legde deze scooter de basis voor latere scooters zoals de Kisbee. Alle modellen zijn namelijk compact, licht en snel. Daarnaast zijn de scooters energiezuinig. Met name in de afgelopen 10 jaar is dit aspect belangrijk geworden. Peugeot is een bedrijf dat graag met zijn tijd meegaat. Zodoende is de Peugeot Kisbee een energiezuinig model. Met de aanschaf van een tweedehands motor van Peugeot kiest u dan ook voor duurzaamheid en kwaliteit.

Het uiterlijk van de Peugeot Kisbee

Alle scooters van Peugeot zijn vervaardigd vanuit de basisgedachte dat de producten kwalitatief hoogwaardig en veilig moeten zijn. Ook het design van de scooters is belangrijk. In de afgelopen 60 jaar zijn de scooters zowel in design als techniek veranderd. Zo bevatte de eerste Peugeot S5 uit 1955 nog een stalen voorkant. Bijna dertig jaar later, in 1982, had het bedrijf dit vervangen door een frame van plastic. In 1996 bracht Peugeot opnieuw een revolutie teweeg door de eerste elektrische motor te produceren. In 2002 kwam de Elystar op de markt, waarvan de remmen voor het eerst een antiblokkersysteem bevatten. Tenslotte kwam Peugeot in 2013 met de Metropolis, de allereerste scooter met drie wielen. Het uiterlijk van de Peugeot Kisbee bouwt voort op jarenlange innovaties. Zo heeft het een sterke tweetakt motor van 50 cc. Ook bevat de scooter een ruime zitting en intrekbare voetsteunen die u veel comfort geven tijdens een rit op de scooter. Zowel het voor- als achterwiel zijn 12 inch groot, met een bandenmaat van 110/70. Achter het voorwiel bevindt zich een remschijf, terwijl het achterwiel een trommelrem heeft.

Technische specificaties en andere modellen

Een tweedehands Peugeot Kisbee is geschikt voor iedere gebruiker. Het is namelijk een vrij lichte scooter van 95 kilo met een zithoogte van slechts 775 millimeter. Zodoende is het ook voor kleinere personen gemakkelijk om op de scooter te gaan zitten. Ook het besturen is dankzij het relatief lage gewicht niet moeilijk. De Kisbee is dan ook een praktische scooter die ideaal is voor het dagelijkse ritje naar uw werk of school. De tweedehands Kisbee is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart of grijs.

Kisbee RS

Een populaire variant van de Kisbee is de moderne Kisbee RS. Net als de standaard variant bevat deze scooter ook een viertakt motor. Deze motor is zeer energiezuinig. Zodoende kunt u zich met de Kisbee RS op comfortabele en duurzame wijze verplaatsen. Maak bijvoorbeeld een mooie rit door de stad of door het platteland. Wat betreft het design ziet Kisbee RS ziet er net iets sportiever uit dan haar voorganger. Met een tweedehands scooter bent u voor zowel de standaard versie als de nieuwe variant bovendien goedkoop uit. Zo heeft u voor een mooie prijs een fijne scooter van hoge kwaliteit.