Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren. Gebruik je toch liever het oude design? Klik bovenaan het menu op terug.

Lees meer

Suzuki GSX-R 750 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Suzuki GSX-R 750

De Suzuki GSX-R 750; een sportieve krachtpatser! Aan de productie van de Suzuki GSX-R 750 is een rijke historie vooraf gegaan want er is heel wat gebeurd sinds Suzuki in 1951 zijn eerste motorfiets bouwde. Dit model, de “Power Free”, was nog niet veel meer dan een fiets met hulpmotor. Tegenwoordig staat het merk garant voor de ontwikkeling en fabricage van veel verschillende moderne motoren binnen uiteenlopende segmenten. Zo is er bijvoorbeeld de inmiddels roemruchte Suzuki GSX-R 750 die zich sinds de ontwikkeling van het eerste model in 1985 mag verheugen in een nog aldoor groeiende populariteit onder berijders met een voorliefde voor supersnelle sportieve prestaties en weergaloze uiterlijke kenmerken die helemaal thuishoren bij een moderne wegracer!

Suzuki GSX-R 750; continue in ontwikkeling!

De Suzuki GSX-R 750 heeft in de loop der jaren verschillende updates meegemaakt die de machine telkens weer naar een hoger plan wisten te tillen. Deze topper van Suzuki wist steeds de aandacht te trekken met innovatieve vernieuwende technieken tot in de kleinste details. Om de paar jaar slaagden de engineers van het merk er in om de Suzuki GSX-R 750 uit te rusten met nieuwe technische en optische details waarmee absoluut het verschil gemaakt werd. De huidige GSX-R 750 is dan ook een winnaar waarmee de designers laten zien wat het betekend om te kiezen voor superieure klasse in de motorwereld.

Een opvallende speler in het Supersport segment!

Met de nieuwste uitvoering van de Suzuki GSX-R 750 handhaaft Suzuki zich als één van de topfabrikanten binnen het Supersportsegment. De lat is weer eens een stuk hoger gelegd met onder andere een gewichtsbesparing van maar liefst 8 kilo. Het lichtere gewicht, de fantastische nieuwe Showa Big Piston voorvork en de radiale vierzuiger remklauwen in monoblock uitvoering, maken de Suzuki GSX-R 750 nog sterker en competitiever dan voorheen. Voor de moderne berijder levert Suzuki ook nog eens een fraai pakket aan accessoires die speciaal voor de Suzuki GSX-R 750 gemaakt zijn. De Suzuki GSX-R 750 is niet meer weg te denken binnen zijn klasse en biedt eigentijdse veeleisende berijders meer dan voldoende mogelijkheden op het gebied van techniek, sportiviteit en snelle looks!