Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Vespa LX 50 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Vespa LX 50

Vespa LX 50: Italiaanse klassieker van deze tijd

60 jaar stijl in 1 scooter. Stijl heeft een nieuwe vorm volgens een bekende formule. De Vespa LX50 is Italiaanse stijl op twee wielen. Dit is het 139ste model sinds Vespa in 1946 scooters ging produceren. De LX is het Romeinse getal 60. Volgens de ontwerper Piaggio staat dit symbool voor een product van 60 jaar design en innovatie op het gebied van motorfietsen. De vormgeving van de LX draagt daarom de typische Vespa-elementen zoals het stuur met de ronde koplamp. Het design van de LX 50 is zo tijdloos en modern tegelijk.

Innovatieve techniek

Naast stijlvol is de Vespa LX 50 ook een handige manier om in het drukke stadsverkeer van a naar b te komen. Deze scooter weet ten slotte in het chaotische verkeer van de warme straten van Rome te imponeren met kracht, stijl en snelheid. De LX 50 is in een tweetakt en een viertakt uitvoering. De tweetakt is in Nederland ook verkrijgbaar in snorfietsversie. Deze gaat dan maximaal 25 km per uur en kan zonder helm bereden worden. De viertakt kan 45 km per uur.

Zuinig

De scooter rijdt zeer zuinig, 1 op 40. Het is daarom ook een milieuvriendelijk vervoersmiddel. De Vespa LX 50 heeft verder een stalen, gespoten carrosserie. Naast de normale uitvoering is er ook de sporttouring uitvoering. Het v-takt Piaggio motorblok is de standaard voor de Vespa en onderscheidend in kwaliteit tussen concurrenten. De drie kleppenmotor maakt dat de scooter nog beter presteert dan voorgangers.

De persoonlijke touch

De Vespa LX 50 is een heel persoonlijk vervoersmiddel wat ook helemaal naar eigen stijl aangepast kan worden. Met accessoires als windscherm, leren zadel, chroompakket en anderskleurige onderdelen kan de scooter helemaal gepersonaliseerd worden. De nieuwe modellen komen in de tricolore van de Nederlandse vlag rood, wit, blauw en daarnaast zwart. Naast de Vespa 50cc is er de 125cc- en 150cc-viertakt. De combinatie van de geavanceerde motortechniek met de authentieke Vespa vormgeving maken de LX 50 een echte klassieker van deze tijd.