Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

AutoScout24: WhatsApp Chat

WhatsApp

Leads via WhatsApp.

Activeer nu

WhatsApp wordt door 9 op de 10 Nederlanders actief gebruikt en heeft daarmee een onmisbare status. Op AutoScout24 zien we dat inmiddels 83% van alle zoekopdrachten en bekeken auto's afkomstig is vanaf een mobiel. Om het voor miljoenen potentiële kopers nóg eenvoudiger te maken om met uw autobedrijf in contact te komen, is het nu op AutoScout24 mogelijk om kosteloos een WhatsApp-knop op elke detailpagina van uw voorraad te tonen.

Uw voordelen:

Leads via WhatsApp

Extra contactmogelijkheid met miljoenen potentiële kopers.

Klik en chat gebruiken

Snel, eenvoudig en veilig chatten met miljoenen potentiële kopers.

Online statistieken

Inzicht in het aantal ontvangen leads via de WhatsApp-knop.

WhatsApp Self Service

Login via de onderstaande gele knop "Login Autobedrijf" met uw klantnummer en wachtwoord, klik vervolgens op "Pas uw gegevens aan" en voer bij "Telefoonnummer WhatsApp" uw mobiele nummer in. Na het opslaan zorgen wij er automatisch voor dat de WhatsApp-knop zichtbaar is op elke detailpagina van uw advertenties. Indien u geen mobiele nummer gebruikt, neem dan contact op met onze Customer Care afdeling, zodat wij het voor u kunnen activeren.

NL WhatsApp B2B

Voorbeeld van WhatsApp op de detailpagina

Met een click op de groene WhatsApp-knop, stuurt de potentiële koper een vooraf ingevuld bericht met een link van de advertentie naar uw mobiele nummer. Vervolgens kunt u met elkaar chatten in de WhatsApp-omgeving.

AutoScout24 WhatsApp Detailpagina

WhatsApp Statistieken

Login via de onderstaande gele knop "Login Autobedrijf" met uw klantnummer en wachtwoord. Het aantal clicks op de WhatsApp-knop op de detailpagina van uw advertenties wordt weergegeven onder de WhatsApp Clicks. Let op dat de totale leads alleen een optelsom zijn van e-mail + telefoon.

AutoScout24 WhatsApp Statistieken

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met uw accountmanager of met Customer Care via info@autoscout24.nl of 088-7300100. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.