Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
default-banner-anhaenger-l.jpg

Verkoopaanhanger

Verkoopaanhangers kunnen veelzijdig worden ingezet.Niet alleen om reclame te maken op braderieën of markten, maar ook ingericht om bijvoorbeeld snacks, suikerspinnen of stroopwafels te verkopen.

  • compleet ingericht, geheel afgemonteerd en voorzien van alle benodigde apparatuur, kasten, vitrines, verlichting, enzovoorts;- in casco uitvoering, waarbij de koper zelf de apparatuur plaatst en de afbouw verzorgt om daarmee kosten te besparen.De bekendste verkoopaanhangers worden geproduceerd door Hapert en Humbauer.

Hapert: speciaal op maat gemaakt

De verkoopaanhangers van Hapert zijn leverbaar met wielkasten, diverse soorten kleppen, een toegangsdeur en uiteraard steunpoten. Hierdoor is er een zeer groot assortiment verkoopaanhangers beschikbaar, van compact tot extra ruim. De Hapert aanhangerszijn leverbaar in enkel-as uitvoering (speciaal voor het B-rijbewijs), maar ook als een zware tandem-asser, geschikt voor bijvoorbeeld een grote frietoven. De lengte varieert van ruim 2 tot ruim 10 meter, het laadvermogen van 750 kg ongeremd tot 3.500 kg geremd.

Humbauer: flexibiliteit

Naast verkoopaanhangers met een lage vloer en wielkasten levert Humbaur ook gesloten geïsoleerde aanhangers. Door de geheel vlakke laadvloer zijn de inrichtingsmogelijkheden flexibeler. De vloerhoogtes zijn een stuk lager, waardoor de instap gemakkelijker is dan bij een verkoopaanhanger met geïntegreerde wielkasten.
Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar, van een compacte versie van ongeveer 3 bij 1,75 meter tot een zeer ruime wagen van ongeveer 6 bij 2,5 meter met een enkele as of eentandem-as. Het laadvermogen bedraagt maximaal 3.500 kg.