Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

bakwagen camper te koop: tweedehands en nieuw

Bakwagen Camper

Een bakwagen ombouwen tot een camper

Bakwagens kunnen in veel gevallen worden omgebouwd tot camper. Men spreekt dan logischerwijs van een bakwagencamper. De bakwagen valt onder de categorie lichte vrachtwagens en heeft een cabine en laadvloer op een chassis. De bakwagen kan men ook zien als middenweg tussen een bestelbus en een normale vrachtwagen.
Bekende merken bakwagens die zijn omgebouwd tot camper zijn onder andere van DAF, Isuzu, Iveco, Mercedes-Benz, Volvo en Renault. De DAF 45 is bijvoorbeeld omgebouwd tot bakwagencamper. Het bouwjaar van deze camper is 1992. Bakwagens worden al jaren omgebouwd tot camper, en het gebeurt nog steeds, zowel door autobedrijven als door particulieren.

De Volkswagen LT 35 en de Volvo FM 7 als bakwagencamper

Ook de Volkswagen LT 35 is omgebouwd tot bakwagencamper. De LT 35 rijdt op diesel en komt uit het jaar 2000. Een volgend merk en model dat is opgebouwd tot camper is de Volvo FM 7 met dubbele cabine. Deze bakwagencamper rijdt op diesel en komt uit het bouwjaar 2001. Zijn transmissie gaat handgeschakeld en er is slaapplaats voor vier personen. De Volvo FM 7 is uitgerust met stuurbekrachtiging, centrale vergrendeling en airconditioning. Het stuur van deze bakwagencamper is in hoogte verstelbaar. De FM 7 beschikt over twee deuren en is tweedehands aan te schaffen vanaf het niet geringe bedrag van ongeveer €35.000.