Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

en nieuwe Bürstner camper te koop: tweedehands en nieuw

Bürstner

De geschiedenis en ontwikkeling van Bürstner

Het succesverhaal van Bürstner begint in 1958 en al meer dan 55 jaar lang timmert Bürstner aan de weg. Het daadwerkelijke succes begint echter al eerder, toen in 1924 een timmerfabriek werd geopend door Jakob Bürstner. En dat heeft het bedrijf zeker geen windeieren gelegd. In 1961 werd de productie flink uitgebreid en in 1962 werd de eerste Caravan Salon geopend in Essen. In 2002 wist het bedrijf een recordomzet van 200 miljoen te behalen. Belangrijke mijlpalen werden er behaald, bijvoorbeeld in 2006, toen de Mega Van werd uitgeroepen tot caravan van het jaar door het vakblad van de caravan. In 2008 werd het vijftigjarig jubileum gevierd. Tijdens dit jubileum werden de Averso fifty en de nieuwe Quadro geïntroduceerd.

De verschillende modellen van Bürstner

De Bürstner caravan staat garant voor een fijne vakantie en is dan ook verkrijgbaar in diverse series en modellen. Het bedrijf heeft de verschillende caravans toegespitst op de soort klanten, waardoor er voor elke doelgroep een geschikte caravan te vinden is. De Premio, Averso, Averso Top en Averso Plus zijn vier modellen van de caravan die Bürstner op de markt heeft gebracht. Elke lijn staat voor een bepaald type vakantie. Een klant kan zelf kiezen voor hoeveel luxe hij gaat, vanwege de verschillende modellen en uitvoeringen die er zijn geïntroduceerd. Bürstner heeft ook diverse campers op de markt gebracht. Er kan gekozen worden uit de Buscamper, de Compacte Camper, de Semi-integrale Camper, de Ixeo-klasse Camper, de Integralen Camper en de Alkoven Camper.

Bijzondere kenmerken van de Bürstner caravans en campers

Er zijn een aantal bijzondere eigenschappen van de Bürstner caravans en campers. De filosofie van Bürstner draait er om dat een vakantieganger zich op zijn gemak voelt en de kans krijgt grenzen te verleggen. De modellen zijn in lichte en zware uitvoeringen verkrijgbaar. Voor alle afstanden, terreinen en types vakantie is er een geschikte Bürstner caravan of camper verkrijgbaar. Het design is iets dat veel aandacht krijgt bij Bürstner. Daarnaast kunnen de voertuigen ook gemakkelijk uitgerust worden met vele extra’s. Bijzonder aan de Bürstner caravans en campers is dat ze ook veelal te huren zijn bij erkende dealers.