Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

en nieuwe Knaus camper te koop: tweedehands en nieuw

Knaus

Veel modellen en indelingen

Er zijn veel leveranciers van caravans en campers in Europa: Adria, Kip, Caravelair en talloze andere grote en kleinere merken. De meeste caravan- en camperfabrieken staan echter in Duitsland. Naast Tabbert, Eriba, Fendt, Hobby en Bürstner is Knaus een al jarenlang bestaande producent van zowel toercaravans als campers.

Knaus, bekend van de slogan ‘vrijheid is…’, heeft een ruime keus aan modellen, met veel indelingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke keukens. Naast toercaravans en campers produceert Knaus kampeerbussen, die door hun bijzonder stevige carrosserie van plaatwerk optimale veiligheid bieden.

De caravanvloot van Knaus

Deze vloot bestaat uit zes types, voor zowel gezinnen als twee personen:* Sport: het instapmodel met een maximale lengte van 8,58 meter* Südwind: het klassieke model met moderne indelingen en een maximale lengte van 9,44 meter* Südwind Exklusive: de extra comfortabele uitvoering van de Südwind, eveneens met een maximale lengte van 9,44 meter * Eurostar: een modern vormgegeven dubbelasser met een maximale lengte van 8,66 meter * Deseo: een innovatief en zeer betaalbaar model met een maximale lengte van 7,11 meter* Lifestyle: een bijzonder model met een club-lounge-uitstraling en een maximale lengte van 7,45 meterDe Knaus-caravans zijn leverbaar voor prijzen van €6599 (de Deseo) tot €35.476 (de Eurostar).Nog een Knausvloot: de campersHiervan zijn maar liefst zeven types leverbaar, voor een prijs vanaf zo’n €53.000:* Van TI: halfintegraal * Van i: integraal* Sun TI: halfintegraal * Sky i: integraal* Sky TI: halfintegraal* Sky Wave: halfintegraal* Sky Traveller: alkoofmodellenDe halfintegraal (of semi-integraal) is een camper waarbij de opbouw als het ware op het chassis is geplaatst en is vastgemaakt aan de cabine van de basisauto. Dit type is vooral geliefd bij alleenreizende stellenEen integraalcamper is gebouwd op een chassis waarvan de ombouw van de cabine is verwijderd. Het integraaltype valt op door de hoge voorruit, die goed zicht op de weg en omgeving geeft. Een alkoofmodel is een ideale camper om met vier of meer personen op reis te gaan omdat hij veel ruimte biedt en er in de alkoof boven de cabine een extra bed te vinden is.

BoxStar, de kampeerbus

De kampeerbus of buscamper is in één type leverbaar: de BoxStar, die op verschillende manieren kan worden ingedeeld. De vanafprijs voor deze compacte camper bedraagt €48.607.