Ga naar hoofdinhoud
Bericht

Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken.

  • Synchroniseer favorieten
  • Zoekopdrachten opslaan
  • Adverteren

Laika Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Laika

Serie X

Het Italiaanse merk Laika is sinds 1977 een fabrikant van campers. Het assortiment is onderverdeeld in vier categorieën. De Serie X is verkrijgbaar in twee indelingen die gebouwd zijn op een FIAT Ducato chassis met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3500 kg. De X595 R heeft een lengte van 5990 mm en beschikt over vier zitplaatsen en drie slaapplaatsen. De X 660 R heeft een lengte van 6690 mm met vier zitplaatsen en vier slaapplaatsen. De Serie X heeft standaard onder andere een keuken met koelkast, badkamer met douche en een Truma Combi 6 boiler.

Overdaad aan keuze

De Ecovip-lijn is een zeer uitgebreide serie campers die in twee basismodellen worden geleverd: standaard of alkoof. De alkoofmodellen zijn verkrijgbaar in vier varianten. De Ecovip alkoof heeft met uitzondering van de Ecovip 6 (6250 mm) een lengte van 7206 mm. De indelingen zijn varianten op vier tot zes zitplaatsen en vijf of zes slaapplaatsen. Alle Ecovip modellen gebruiken ook een FIAT Ducato chassis. De standaarduitvoering Ecovip is verkrijgbaar in acht varianten in lengtes tussen de 5590 en 7490 mm. Alle varianten beschikken over vier zitplaatsen en drie of vier slaapplaatsen.

Luxe en design

De Kreos-lijn is verkrijgbaar in standaard, alkoof en luxueuze A-klasse modellen. De standaard Kreos kent acht verschillende indelingen voor vier zitplaatsen en drie slaapplaatsen waarbij de lengte varieert van 6990 tot 7490 mm. In tegenstelling tot de andere uitvoeringen van Kreos is de alkoof gebouwd op een Iveco Daily chassis. Er zijn vier Kreos-indelingen waarbij de 5001 SL speciaal is ontworpen voor wintersporters met onder andere een drainagesysteem op het dak voor de afvoer van gesmolten sneeuw. Zitplaatsen variëren van vier tot zes en er zijn vijf of zes slaapplaatsen. De Kreos A-klasse 6000 en 7000 series zijn gebouwd op FIAT Ducato chassis en de 8000 op Iveco Dialy. Met een lengte tussen 6999 en 7598 mm hebben de campers drie of vier zitplaatsen en vier slaapplaatsen. De Rexosline serie is een luxecamper met tien varianten. De Rexosline is gebouwd op een FIAT Ducato of Iveco Dialy chassis en heeft diverse combinaties van zitplaatsen en slaapplaatsen met opbergmogelijkheden voor fietsen. Leren bekleding is een optie. De Rexosline 9009 (maximaal toelaatbaar gewicht 4250 kg) is het meest luxueuze model met een jachtindeling en speciale ledbelichting die met afstandbediening kan worden ingesteld.