Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Rapido

Familiecampers

Rapido is een Franse fabrikant die gespecialiseerd is in campers. Het assortiment van Rapido is verdeeld in negen series die meestal verkrijgbaar zijn in verschillende indelingen. De 6-serie bestaat uit tien modellen halfintegraal campers met een lengte tussen de 5,99 en 7,39 meter die gebouwd zijn op een FIAT-chassis. De 6-serie beschikt over alle mogelijk slaapindelingen (bed overdwars, bovenbed, bed in lengterichting, bed-midden en twee parallelle enkele bedden). Alle campers uit de 6-serie kunnen maximaal vier personen vervoeren met ruimte voor drie of vier slaapplaatsen. De serie 7dF en 70FF hebben een karakteristiek geluids- en temperatuurisolatie dankzij een dubbele bodem. Er zijn twee 7dF-indelingen van 6,99 en 7,39 meter lengte gebouwd op een FIAT-chassis met een viercilindermotor (130 pk). Ook hier is plaats voor vier passagiers en drie of vier slaapplaatsen. Bij de familiecampers 70FF zijn er drie indelingen met plek voor vijf passagiers en vier slaapplaatsen.

Integraal

De 8M/F-serie wordt gevormd door integraalcampers op een Mercedes-onderstel. De acht indelingen (bed overdwars, bed-midden, lits jumeaux) hebben een lengte tussen de 5,99 en 7,52 meter. Alle indelingen kunnen maximaal vier personen vervoeren en beschikken over vier slaapplaatsen. De viercilindermotors hebben een vermogen van 130 of 163 pk. De 90dF- en 90dF-H-modellen zijn integraal campers met een isolerende dubbele bodem en extra opbergruimte. Beide series zijn gebouwd op een FIAT-chassis waarbij de 90dF drie indelingen heeft (voor vier passagiers/slaapplaatsen) en de 90df-H zes waarbij de 9000dFH en 9005dFH plaats bieden aan vijf passagiers met zes slaapplaatsen). De lengte loopt uiteen van 6,49 tot 7,99 meter en de campers beschikken over een viercilindermotor met een standaard vermogen van 130 pk of 149 pk (voor de 9000dFH en 9005dFH). Als optie zijn zwaardere motoren voor alle modellen verkrijgbaar.

Luxemodellen

Rapido heeft twee series luxecampers: de serie 10 en serie 9MH (elk in twee inrichtingen). De 9MH, gebouwd op een Mercedes-chassis, heeft een interieur met veel hout en innovatieve verlichting. Beide modellen bieden plaats aan vier passagiers waarbij de 992MH vier slaapplaatsen heeft en de 990MVH vijf. Beide uitvoeringen van de serie 10 hebben een lengte 8,49 met een dubbele wielas. Gebouwd op een FIAT-chassis met een standaard viercilindermotor (148 pk) geven deze designcampers ruimte aan vijf passagiers (10001 ALDE) of zes passagiers (10000 ALDE) met elk zes slaapplaatsen.