Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Winnebago

Een Amerikaanse klassieker

Het Amerikaanse Winnebago maakt al 50 jaar campers in karakteristieke stijl en lengte. Sommige modellen zijn vergelijkbaar met de Europese camper, terwijl de zogeheten motorhomes echte mobiele huizen zijn. Winnebago heeft enkele halfintegraalcampers in het assortiment, waaronder een hernieuwde uitgave van de klassieke Minnie Winnie. Deze is leverbaar in vijf indelingen met drie slaapplaatsen, waarvan één boven in de camper. De Minnie Winnie kan worden gebouwd op drie soorten chassis: een Chevrolet Express 3500 met een 324 pk 6.0L GM Vortec-motor, een Ford E350 met een 255 pk 5.4L Triton V8-motor of een Ford E450 met 305 pk 6.8L Super-Duty V10 SEFI Triton-motor. Een meer Europees model halfintegraal is de View, die verkrijgbaar is in vier indelingen met twee tot vijf slaapplaatsen. De View is gebouwd op een Mercedes-Benz chassis met een 3.0L zescilinder 188 pk-turbodieselmotor.

Bewoonbare bussen

De integraalcampers van Winnebago hebben het uiterlijk van een bus, waarbij de Tour en Journey dubbele assen nodig hebben (de Journey kan namelijk een lengte van meer dan 13 meter hebben.) De Via is de meest Europese camper met een herkenbaar Mercedes-Benz Sprinter F50-chassis en een 188 pk 3.0L zescilinder-turbodieselmotor. Voor de Via zijn drie indelingen beschikbaar met twee slaapplaatsen. In de 25P en 25T is een extra studiobed aanwezig. De Vista is een familiecamper met zes indelingen die verschillende uitschuifbare onderdelen hebben waarmee binnenin extra ruimte kan worden gecreëerd. De camper is gebouwd op een Ford F53-chassis met 362 pk Triton V10-motor.