Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Adria

Action: steeds een nieuw avontuur

Adria was enkele jaren geleden vooral bekend als lowbudgetmerk, maar inmiddels is het een van de grootste caravanproducenten van Europa geworden. Adria levert zes verschillende types caravan in alle maten, gewichten en interieurvarianten. Het exterieur van alle modellen is in 2013 compleet vernieuwd.

Adria’s kleinste caravan, de Action, heeft een ontwerp dat velen bij het passeren doet omkijken. Met een beperkte lengte van 3,61 meter en een breedte van 2,20 meter is er toch veel ruimte, want het interieur is efficiënt benut. De Action heeft een comfortabele zithoek, een praktische keukenunit en een bijzondere Ergo-toiletruimte. Adria’s kleinste caravan is er in twee uitvoeringen, die een leeg gewicht hebben van 757 en 827 kg.

Adora, Altea en Aviva: bijzonder design

Adria levert drie verschillende types caravan in het middensegment.
De Adora is volgens Adria een caravan om trots op te zijn. Hij heeft een modern interieur en het exterieur is gemaakt van onderhoudsvriendelijk polyester. Door de vlakke donkere ramen heeft de caravan een eigentijdse uitstraling.De Altea heeft een bijzonder design en biedt innovatieve details voor een scherpe prijs. De keuken heeft ondanks de beperkte ruimte een driepits gasstel en een multifunctioneel werkblad met spoelbak. De Aviva is verkrijgbaar in verschillende indelingen, waarbij ook een stapelbed tot de mogelijkheden behoort. De wanden zijn van lichtgewicht aluminium en het hagelbestendige polyester dak beschermt de caravan tegen weersinvloeden. De binnenlengte van deze caravans varieert van 3,92 tot 8,11 meter. Het leeg gewicht bedraagt 1041 tot 1437 kg.

Astella Glam en Alpina: comfortabel en groot

Adria levert twee grote types caravan.
De Astella Glam heeft praktische opbergruimtes en biedt veel comfort. Hij heeft een luxe keuken en fijne bedden met koudschuim matrassen. Deze grote caravans hebben net als de andere types een Ergo-toiletruimte. Met de Alpina kan ook ’s winters worden gekampeerd. De comfortabele verwarming zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat. Het interieur is in verschillende ruime indelingen leverbaar. De keukens zijn compleet uitgerust met een vierpits gasstel, een grote koelkast en een oven.Deze grote caravans zijn er met een binnenlengte van 5,13 tot 8,61 meter. Het leeg gewicht bedraagt 1572 tot 1888 kg.Met dit uitgebreide leveringsprogramma en het aantrekkelijke design is de Adria caravan van een lelijk eendje een mooie zwaan geworden.