Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Tweedehands Bürstner caravans te koop

Bürstner

Verscheidene modellen

De Burstner-caravan staat garant voor een fijne vakantie, aldus het merk. Burstner brengt veel verschillende modellen op de markt die allemaal zijn toegesneden op een specifieke groep klanten, waardoor het bedrijf een grote groep mensen aan zich weet te binden. Momenteel zijn er vier verschillende lijnen met caravans: de Premio, Averso, Averso top en Averso plus. Elke lijn is voor een ander type vakantie. Daarnaast kunnen er binnen een lijn ook flinke verschillen zitten in kleur, inrichting en andere zaken die kopers belangrijk vinden. Vaak zijn er veel extra’s naast de standaardinrichting met keuken, toilet, leefruimte, slaapkamer, gasverwarming en goede verlichting. Alle modellen hebben handigheden die de het gebruiksgemak verhogen en een vakantie in de caravan aangenamer maken.

Luxueus genieten

Tegelijkertijd is het aan de klant om te beslissen hoeveel luxe hij op vakantie wil. De prijzen lopen uiteraard op naarmate men meer luxe kiest. Naast caravans maakt Burstner-campers. Het is daarmee een bedrijf dat zich sterk profileert op vakantiegebied en alle ins en outs lijkt te kennen. Bij veel dealers is het ook mogelijk de caravans te huren of occasions te kopen. Het is verstandig om voor aanschaf goed na te denken over het soort vakantie dat men wil vieren. De Burstner-campers zijn er zowel in lichte als zware uitvoeringen. Voor alle terreinen, afstanden en types vakanties is er dus een geschikte variant. Het is aan de klant om te bepalen welke het best bij hem past.