Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Caravelair Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Caravelair

Compact en sportief

Het Franse merk Caravelair bouwt al vijftig jaar caravans. De huidige lijn is onderverdeeld in vier modellen. De Antares Luxe is een lichtgewicht model dat verkrijgbaar is in vijf indelingen. De 340 indeling (drie slaapplaatsen) heeft een lengte (inclusief dissel) van 5 meter met een rijklaar gewicht van 667 kg. De grootste Antares Luxe variant is de 390 (vier slaapplaatsen) met een rijklaar gewicht van 782 kg en een lengte van 5,7 meter. De Allegra lijn, die bestaat uit acht indelingen, is compleet vernieuwd met een sportief en licht design. De Allegra 400 heeft een lengte van 6,3 meter met een rijklaar gewicht van 944 kg. Alle indelingen van de Allegra hebben vier slaapplaatsen behalve de 486 (zes slaapplaatsen). De 486 heeft een lengte van 7 meter met een gewicht van 1193 kg.

Luxecaravans

De Venicia Premium lijn gebruikt hoogwaardige materialen in de vier indelingen die allemaal beschikken over vier slaapplaatsen. De lengte varieert van 6,95 tot 7,35 meter met een rijklaar gewicht tussen de 1336 en 1486 kg (met een optie om het maximaal toegestane gewicht te verhogen, in het laatste geval van 1600 tot 1700 kg). De Serenity is een caravan met een opvallende inrichting dankzij een L-vormige zithoek en ontbijtbar in het keukengedeelte en beschikt bovendien over een XL Freeze koelkast met een inhoud van 150 liter. Met vier slaapplaatsen is de Serenity 500 de enige indeling met een lengte van 6,94 meter en rijklaar gewicht van 1231 kg.