Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Dethleffs

Dethlefffs caravans met voortent

De verschillende Dethleffs caravans zijn geschikt voor diverse reisgezelschappen en uiteenlopende soorten vakanties. Met vrijwel alle wensen is rekening gehouden. Zo zijn caravans beschikbaar voor kleine families en grote gezinnen, maar zijn er bijvoorbeeld ook modellen die uitstekend kunnen worden gebruikt voor een winterse vakantie. De caravans verschillen uiteraard in afmeting, aantal slaapplaatsen en indeling van het interieur. Het caravanprogramma van Dethleffs is bijzonder uitgebreid, net als het camperaanbod van deze Duitse fabrikant.

Dethleffs caravans in uiteenlopende modellenDe modellen van de Dethleff caravans zijn zeer uiteenlopend. Zo heeft het model Campy bijvoorbeeld een trendy design en bijzondere vormgeving. Het model Tourist kent weer verschillende varianten en biedt een grote mate van flexibiliteit en vrijheid. De Aero Style is innovatief vormgegeven en heeft een niet-alledaagse uitstraling. De Camper, een volgend model caravan van Dethleff, beschikt weer over andere unieke eigenschappen, net als de Nomad, die kwaliteit biedt en een comfortabel interieur. Bij de ontwikkeling van het model Beduin is rekening gehouden met hoge eisen qua vormgeving en de Beduin VIP is onder de caravans een klasse apart.

Het is mogelijk om met een voortent extra leefruimte te creëren bij de Dethleffs caravan. Er zijn dan ook meerdere modellen voortenten beschikbaar, die elk een andere vormgeving hebben. De Campy Basic voortent past bijvoorbeeld perfect bij de Dethleffs caravans van het model Campy. Er kan met deze voortent op simpele wijze een grotere leefruimte worden gecreëerd. Extra overdekte buitenruimte kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd met de voortent Campy Sun, die beschutting biedt tegen de zon en ook een buitje zonder problemen tegenhoudt, zodat men ook bij een paar regendruppels lekker buiten kan zitten.

Dethleffs caravans in verschillende klassen

De verschillende klassen van elke Dethleffs caravan bestaan uit de compact-, camper- en comfortklasse. Elke klasse vertegenwoordigt weer een andere basiswaarde, waar de verschillende modellen bij zijn ingedeeld. Zo behoren de modellen Campy en New Line tot de compactklasse en kunnen de modellen Camper en Nomad tot de camperklasse worden gerekend. De Dethleffs caravans Beduin en Beduin VIP behoren tot de comfortklasse. De caravans kennen overigens ook een aantal overeenkomsten, zoals het slaapcomfort dat geboden wordt middels het ‘Slaap zacht’ systeem. De vaste bedden van de Dethleffs caravan zijn dan ook voorzien van koudschuim matrassen op een houten lattenbodem.