Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Tweedehands Hymer/Eriba caravans te koop

Hymer/Eriba

Hymer Eriba Touring en Eriba Feeling

Hymer produceert caravans onder de merknaam Eriba en biedt met dit merk een breed aanbod van Caravan types. De kleinere modellen van Eriba, welke tevens ook als instap modellen gezien kunnen worden, zijn de Eriba Touring en Feeling.De Eriba Touring is een caravan, ontworpen rond het concept van een compacte omvang, gering gewicht en slimme opberg oplossingen. De Touring is vormgegeven en handgebouwd met een hefdak, stalen kooi en retro vormgeving. Binnen biedt deze caravan plaats aan een vast tweepersoonsbed achterin en tevens zitplaatsen voor twee personen naast de standaard caravan uitrusting.Met de Eriba feeling caravan biedt Hymer een instapmodel caravan wat met een hefdak en intelligent ingedeeld woonconcept, een makkelijke optie biedt voor startende caravaneigenaren. Het lage trekgewicht zorgt tevens voor een betere brandstofefficiëntie voor langere afstand reizen. Door het uitklappen van het hefdak creëert de Feeling een handige extra slaapplaats voor eventuele kinderen.

Hymer Eriba Nova en Nova Light

Het luxe caravanmodel in het assortiment van Hymer, is de Eriba Nova. De Nova is uitgerust met een ruime zithoek waarbij het tafelblad verschuifbaar is voor goede toegang tot de achterste zitplaatsen. Luxe accenten zijn verwerkt in het gehele interieur en de badkamer is uitgerust met handige opbergvakken en een houten vloerrooster voor de douche. Door middel van een uitschuifbare lattenbodem kunnen de twee vaste eenpersoonsbedden eenvoudig omgebouwd worden tot een groot tweepersoonsbed. De bedden zelf zijn uitgerust met comfortabele koudschuimmatrassen en ergonomische lattenbodems voor een luxe slaap ervaring. De Nova Light is een caravan ontworpen door Hymer voor mensen met een kleinere auto en dus lager trekgewicht zoals bijvoorbeeld een VW Golf. Door met gewichtsbesparende materialen te bouwen en een eenvoudige doch functionele inrichting te gebruiken is de Nova Light een lichte caravan met verrassend veel ruimte.

Hymer Eriba Nova S

De Nova S is de meest luxe en tevens de grootse Caravan in het assortiment van Hymer. Met een dubbele as PUAL-constructie biedt deze Nova S meer ruimte en comfort dan de standaard Nova. Door het formaat is het mogelijk om een dubbele zithoek te plaatsen voor een totaal van zes zitplaatsen. In de badkamer is het mogelijk om een aparte douchecabine te laten plaatsen welke met hoogwaardige materialen is afgewerkt. Airconditioning en tevens een apart afzuigsysteem voor de keuken zijn verwerkt in de Nova S en een speciale verwarmingseenheid geeft warmte binnen enkele seconden.