Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Kabe

Edelstenen

Sinds de jaren zestig maakt het Zweedse Kabe caravans die geschikt zijn voor het Scandinavische klimaat. Het huidige assortiment bestaat uit drie lijnen waarvan een aantal modellen uit de Edelstenenserie al sinds 1963 worden geproduceerd. De Edelstenenserie bestaat uit veertien modellen waaronder de kleinste caravan van Kabe: de Briljant XL. De Edelstenenserie is zo opgebouwd dat een indeling gekozen kan worden naar gelang specifieke voorkeuren als het aantal slaapplaatsen, gestapelde bedden of een uitgebreide badkamer. De Ametist XL (verkrijgbaar in twee indelingen) is de populairste caravan uit het assortiment van Kabe en heeft een lengte van 7,58 meter. Kabe caravans zijn ontworpen met oog op vochtbestendigheid, de sandwichwandplaten hebben een 36 mm Ecoprim isolatie binnenplaat, de daknaden zijn hermetisch gedicht terwijl extra ventilatie wordt verzorgd door wandbekleding en vloerbedekking. De aandacht voor verwarming is ook terug te vinden in de dubbele temperatuursensoren en droogkast met een verwarmde schoenenbak voor het drogen van schoenen.

De Royal

Kabe beschikt over twee luxueuze caravanseries. De Royal-serie is verkrijgbaar in 22 modellen die een uitgebreide standaarduitrusting bieden. De modellen verschillen in lengte (de Royal 780 U-TDL heeft een lengte van 9,28 meter, de Royal XL een lengte van 7,30 meter ) en hebben karakteristieke indelingen en standaarduitrustingen als een koelkast met inhoud van 190 liter, automatisch watersysteem, centrale verwarming met touch screen en ledverlichting. De Royal 560 LXL is de populairste caravan van deze lijn met een L-vormige keuken inclusief vierpitsgasstel en griloven en tweepersoonsbed. Voor de stoffering kan uit negen varianten worden gekozen. Andere modellen bieden een aparte kinderkamer (560 GLE), een ruime zithoek (590 LGLE) of een aparte douchecabine (610 DXL).

De Hacienda

De Hacienda-serie bestaat uit zes modellen die zeer ruim zijn opgezet (de 1000 TDL heeft een lengte van 11,20 meter met een woonoppervlakte van 22 m2). De meeste modellen richten zich op vier tot vijf slaapplaatsen, maar dankzij de grote keuze aan varianten (de 800 GL alleen al heeft vijftien verschillende inrichtingen) kan de Hacienda compleet naar eigen voorkeur worden ingedeeld. Voor alle caravans van Kabe zijn een groot aantal opties verkrijgbaar. Aansluitingen zijn mogelijk voor een centrale stofzuiginstallatie, fietsendragers op de dissel, een 100W zonnepaneel, diverse soorten dakramen en airconditioning (standaard aanwezig in Hacienda-modellen). Kabe caravans zijn gebouwd op een chassis met thermisch gegalvaniseerde staalprofielen en een elektronisch gestuurd antislipsysteem.