Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Kip Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Kip

Het hele jaar door

Kip maakt al tientallen jaren caravans waar veel mensen hun vertrouwen in hebben gesteld. De caravans worden gemaakt in de fabriek in Hoogeveen en het bedrijf zegt zelf dat het de controle heeft over het totale productieproces. Dit zou de kwaliteit moeten verhogen, aldus Kip. De Kip Caravans zijn zogenaamde ‘All Season Caravans’. Dit betekent in de praktijk dat ze in elk weerstype gebruikt kunnen worden. Met een speciaal dak is er bovendien dertig procent minder geluidsoverlast van de regen die ongetwijfeld ook eens zal vallen tijdens de vakantie. De nieuwe modellen van Kip zijn uitgerust met stevige en comfortabele zitkussens, bedden en matrassen. Dit is niet onbelangrijk, als men nagaat dat verreweg de meeste tijd die in de caravan wordt doorgebracht, zittend of liggend plaatsvindt. Ook de lengte van de Nederlanders wordt niet vergeten: de bedden zijn net even wat groter.

Rijden

Kip beroept zich op het feit dat design en functionaliteit samengaan. De gestroomlijnde vorm zorgt voor een aangename wegligging, terwijl de aerodynamica het brandstofverbruik laag houdt. Het Euro Chassis zorgt verder voor een mooie wegligging. Er wordt in de Kip Caravans gebruik gemaakt van stevige materialen met een lange levensduur. Zo zijn de kastdeuren, de muren en de daken uitgerust met materialen die tegen een stootje kunnen en bovendien functioneel zijn. Er zijn allerlei modellen die aansluiten bij de verschillende wensen van de consumenten. Het is aan de klant zelf om een keuze te maken voor comfort, wegligging, prijs, brandstofverbruik en andere zaken die zeker niet vergeten mogen worden.

Voordelen

Met een garantie van twee jaar garandeert Kip de eerste tijd een zorgeloze periode. Verder geeft Kip voor zes jaar garantie tegen vochtinfiltratie. Het is mogelijk, en volgens Kip zelfs aan te raden, om de caravan voor een jaarlijkse controle goed te laten checken. Volgens Kip zelf rijdt nog zo’n zeventig procent van de caravans die ooit gemaakt zijn, vanaf 1934, rond. Dit is helaas moeilijk te achterhalen. Wat wel zeker lijkt is dat de modellen gemaakt zijn voor een duurzaam en lang leven. Ze zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar en kunnen overal mee naartoe. Op de vakantie is het belangrijk dat alles goed verloopt en mensen ontspannen kunnen genieten van hun welverdiende rust. Een Kip Caravan probeert dat gevoel te behouden door kwalitatief goede en stevige caravans te bouwen.