Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

en nieuwe Knaus camper te koop: tweedehands en nieuw

Knaus

Knaus Sport en Deseo

Het Duitse Knaus heeft veel verschillende modellen caravans, zowel in het basissegment als in de luxere klassen. Basic zijn de Sport en Deseo, die met een lagere prijs en kleiner formaat de instapmodellen vormen. De Knaus Sport is beschikbaar in zeventien verschillende indelingen, die elk talloze slaap-, opberg- en zitmogelijkheden bieden. Aan de buitenzijde, die overigens een typisch Knaus-uitstraling heeft, bevindt zich een grote disselbak met verstevigde traanplaat. Binnenin kunnen maximaal zeven slaapplaatsen worden gecreëerd. Ook is het mogelijk extra zitruimte te realiseren. De Sport is verkrijgbaar in diverse lengtes van 6 meter tot 9,5 meter. De Knaus Deseo is met zijn rechthoekige uiterlijk een unieke verschijning. Dit ontwerp zorgt ook voor maximalisatie van het transportvolume. De Deseo biedt voor jonge gezinnen een twee bedden aan de achterzijde, die eenvoudig op te klappen zijn voor extra speelruimte, of kunnen worden omgebouwd tot zitruimte. Daarnaast biedt de Deseo mobiele opbergboxen en een makkelijk om te bouwen tweepersoonsbed.

Knaus Südwind

De volgende stap in het assortiment van Knaus zijn de Südwind- en Südwind Exclusive-modellen. Met een ruimere inrichting en grotere lengte biedt de Südwind een duidelijke upgrade ten opzichte van de Sport en Deseo, voor zowel reizende stellen als gezinnen. De Südwind biedt vijf verschillende gezinsindelingen en tien tweepersoonsindelingen, met bijvoorbeeld tweepersoonsbedden en een combi stapelbed/kinderzitgroep. De Südwind is uitgerust met details als dimbare verlichting, een garderobe, handgrepen van rvs en zelfs een afvalemmer die is weggewerkt in de bodem van de caravan. De Südwind Exclusive biedt meer luxe dan de Südwind en focust met acht verschillende indelingen voornamelijk op comfort. Het interieur is afgewerkt met luxe materialen en biedt extra’s als airconditioning, een koelkast met een inhoud van 189 liter, een afzuigkap in de keuken, een glazen vitrinekast en led-verlichting in de badkamer.

Knaus Eurostar

Met de Knaus Eurostar combineert Knaus modern design en technische details om veel comfort en functies te kunnen bieden in een luxe atmosfeer. Dit uit zich aan de buitenzijde in een 3D-vormgeving, gemaakt met de nieuwe technieken en materialen. Dit ontwerp biedt ruime opbergmogelijkheden aan de voor- en achterzijde en zelfs een dubbele bodem voor extra opslag. De Eurostar heeft een afwerking van hoge kwaliteit, met bijvoorbeeld een luxe lederen zithoek, vijf zone koudschuim matrassen, een gastronomisch gasstel en veel andere extra’s.