Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
Lmc

Opbouwtechniek van de LMC caravan

Elke LMC caravan staat voor kwaliteit in combinatie met een hoog niveau van comfort. Deze elementen zijn vanaf het begin al van belang geweest. De basis van het ontwikkelen van LMC caravans is gelegd door de ervaren constructeur Heinrich Austermann, die in het begin van de jaren vijftig verantwoordelijk is geweest voor de ontwikkeling van caravanmodellen als Knospe en Falter. Tegenwoordig wordt er bij de productie van LMC caravans gebruik gemaakt van de modernste technieken, zoals de Long Life Technologie. Daarmee wordt een waterdichtheidgarantie gegeven van in totaal twaalf jaar. Standaard wordt er op elke LMC caravan een waterdichtheidgarantie verstrekt van vijf jaar, maar er zijn enkele modellen die van de Long Life Technologie zijn voorzien en dus een extra lange garantie hebben op de waterdichtheid.

Er zijn meerdere eigenschappen die standaard van toepassing zijn op de LMC caravan, die onder meer betrekking hebben op de opbouwtechniek. Zo beschikkende caravans van LMC standaard over een GFK front, achterwand en dak. Dat zorgt ervoor dat de caravan beter beschermd is tegen verschillende weersinvloeden, zoals tegen schade door storm en hagel. De opbouw van de LMC caravan is vrij van hout, waarbij het hout in de wanden vervangen is door stabiele PU spanten. Verder beschikt iedere LMC caravan over een AL-KO chassis. De Euro Dalta as zorgt voor uitstekende rijeigenschappen en meer veiligheid met een remwaarde die boven het wettelijke niveau uitkomt.

Verschillende modellen LMC caravans

Elk jaar worden er meerdere modellen caravans door LMC op de markt gebracht, die elk over unieke kenmerken beschikken. Zo is er de serie LMC caravan van het model Style, die het beste beschreven kan worden als een compacte gezinscaravan. Het model Vivo is net als het model Style toegevoegd aan het aanbod van modellen als Scandica, Maestro en Musico. Van de serie LCM Maestro zijn de eerste modellen ontwikkeld die van de Long Life Technologie zijn voorzien.

Interieurtechniek van de LMC caravan

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van het interieur van de LMC caravan serie is er met een aantal kenmerken rekening gehouden. Zo is de keuken in de caravan voorzien van een afzuigkap en kunnen de gaspitten in werking worden gesteld door middel van de elektrische ontsteking. Er zijn afhankelijk van het model ook optionele mogelijkheden, zoals het laten plaatsen van een hoge koelkast of bijvoorbeeld de voorkeur te geven aan een groot werkoppervlak in de keuken.