Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Sterckeman Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Sterckeman

Starlett

Sterckeman is een Franse fabrikant van lichtgewicht caravans. Het assortiment is onderverdeeld in drie series. De lichtste serie, de Starlett, is verkrijgbaar in zestien modellen. De Starlett caravans zijn beschikbaar in indelingen voor maximaal twee tot zeven personen. De 370 LJ is een voorbeeld van een tweepersoonscaravan met een lengte van 5,40 meter en een maximaal toegestaan gewicht van 1000 kg (optie tot vergroting 1300 kg). In de standaarduitrusting vindt men onder andere een koelkast (90 liter), losse watertank (25 liter) en een RVS drie-pits gasstel. De 490 PE Kids beschikt over zeven plaatsen en heeft een lengte van 6,70 meter met een maximaal toegestaan gewicht van 1300 kg. De490 PE Kids heeft een koelkast met compressor XL Freeze, een Trumatic 3004 verwarming en een elektrisch Thetford cassette toilet. De Starlett serie heeft keuze uit drie soorten stoffering.

Alizé en Espace

De Alizé een serie van tien caravans met modern design en aandacht voor een ruim interieur. De uitvoeringen zijn geschikt voor twee, vier of zes personen. De 455 CP is de uitvoering voor twee personen en heeft een lengte van 6,70 meter met een maximaal toegestaan gewicht van 1300 kg. Het belangrijkste verschil in uitrusting met de Starlett serie is een 150 liter koelkast. De Alizé serie heeft keuze uit vier soorten stoffering. De Espace serie wordt gekarakteriseerd door een L-vormige woonindeling en is verkrijgbaar in drie modellen die allemaal geschikt zijn voor vier personen met een maximaal toegestaan gewicht van 1450 of 1500 kg.