Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Sunlight caravans te koop: tweedehands en nieuw

Sunlight

Karakteristieken van de verschillende modellen

Sunlight is een Duitse fabrikant van campers en caravans. De lijn caravans bestaat uit zeven modellen met een breedte van 232 cm en een lengte die varieert van 638 (model 44 D) tot 708 cm (model 55 DBM.) De caravans van Sunlight beschikken over drie, vier of vijf slaapplaatsen. Alle modellen behalve de 55 V hebben een tweepersoonsbed; de 55 K is daarnaast ook uitgerust met een hoogslaper. De maximaal toelaatbare massa is 1350 of 1600 kg, waarbij het bagagegewicht per model varieert van 210 tot 440 kg.

Standaarduitrusting en extra’s

De standaarduitrusting is hetzelfde voor alle Sunlight caravans. De caravans zijn gebouwd op een volledig verzinkt BPW-chassis. De wanden zijn gemaakt van sandwichpanelen met een dikte van 34 mm. De binnenhoogte bedraagt altijd 195 cm. De keuken zit per indeling op een andere plek maar bestaat in elk geval uit een driepits kookstel, een verzonken rvs-spoelbak en een koelkast met vriezer van 113 liter. De sanitaire ruimte heeft een draaibaar cassettetoilet met elektrische pomp (een douche met gordijn behoort tot de opties). Alle ruimtes van de caravan beschikken over opbergkasten. Naast de standaarduitrusting biedt Sunlight een scala aan extra’s voor diverse onderdelen van de caravan. Voor het chassis is een verzwaring van 1600 kg een belangrijke optie. Voor de buitenzijde zijn diverse ramen en dakluiken mogelijk en binnenin is elektrische vloerverwarming optioneel. Ook biedt Sunlight een gunstig comfortpakket met tien extra’s.