Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Tweedehands Weinsberg caravans te koop

Weinsberg

Een overzichtelijk assortiment

Weinsberg is een traditionele fabrikant van campers die in 2009 onderdeel is geworden van de Knaus-Tabbert Groep. Sindsdien heeft Weinsberg een enkel model caravan toegevoegd aan het assortiment dat gericht is op het budgetsegment. De CaraOne is in de standaarduitvoering gebouwd op een BPW-chassis met rechte as. De caravan is verkrijgbaar in negen indelingen met twee tot acht slaapplaatsen. De 400 LK is de meest compacte variant met een lente van 4,00 meter en een rijklaar gewicht van 870 kg. De populaire 420 QD heeft een lengte van 4,44 meter met een gewicht van 940 kg. De grootste variant 740 UDF heeft een lengte van 7,46 meter met een gewicht van 1490 kg. Standaard hebben de caravans van Weinsberg een watertank van 15 liter, een driepitsgasstel en een Dometic koelkast met een inhoud van 107 liter.

Opties en pakketten

Weinsberg biedt een groot aantal opties voor de CaraOne. Voor het chassis is een BPW anti-slingersysteem (Intelligent Drive Control) beschikbaar. In het woongedeelte zijn aanpassingen aan de bedden mogelijk en hoort elektrische vloerverwarming tot de mogelijkheden. Bij bepaalde modellen (480 QDK, 550 QDK, 740 UDF) is er ruimte voor een groter koelkast van 189 liter. De wasruimte kan worden uitgebreid met een douche. Daarnaast biedt Weinsberg drie pakketten met uitbreidingen aan: het Smart-pakket (met onder andere stabilisator koppeling AKS en vast ingebouwde verswatertank van 45 liter), het Advanced-pakket (met Truma-therme van 5 liter en douche-inrichting) en Licht-pakket (speciaal voor een verzorgde verlichting).