Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Weippert Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Weippert

Twee modellen Weippert-caravans uit 1987 en 2003

Weippert-caravans worden gemaakt in Duitsland. Een ouder model van de Weippert-caravan is de 445 uit 1987. Hij heeft een lengte van maximaal 5 meter en er kunnen vier mensen in slapen. Deze caravan is voorzien van een douche, een kachel en ringverwarming. Hij wordt ook geleverd met een voortent. Een jonger model is de Weippert 640-dubbelasser, die in 2003 is gebouwd. Deze caravan is uitgerust met een gasstel en vaste watertank. Een boiler voor warm water en ringverwarming zijn eveneens aanwezig. In deze Weippert-caravan is slaapplaats voor vijf personen.

De Weippert Tabbert 720lf uit 1992

Een ander bijzonder mooi model van de Weippert-caravan is de Weippert Tabbert 720lf uit 1992. Deze is voorzien van twee assen en er kunnen maar liefst zes mensen in slapen. Hij heeft een lengte van 7,20 meter en zijn ledig gewicht bedraagt 1400 kilo. Hij kan een maximaal gewicht aan van 1700 kilo. Het zitgedeelte van de Weippert-caravan is om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een vaste slaapkamer met schuifdeuren in de caravan aanwezig. Kampeerders hebben in de caravan beschikking over een douche, waarvan het water wordt verwarmd middels een boiler. Ook deze Weippert Tabbert 720lf wordt geleverd met een voortent.