Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

De auto van: Dennis Gentenaar

Dennis Gentenaar (30 september 1975) is een Nederlands voormalig voetbalkeeper. Hij kwam o.a. uit voor NEC, Borussia Dortmund, Ajax en VVV Venlo. Inmiddels is hij keepertrainer en werkte hij bij Al Wahda FC in de Verenigde Arabische Emiraten en bij Maccabi Tel Aviv in Israël.

Welke auto rijd je zelf?

Weet ik eigenlijk niet…. Een…..Infinity, wat is het ook alweer? Zo’n oude Jeep, maar wat voor één het is weet ik niet. Thuis, in Nederland rijd ik een busje, een Mercedes Citan. Maar eigenlijk zie ik inmiddels mijn leven in Dubai als thuis.

Wat voor ritten maak je ermee?

Van het stadion naar huis, wedstrijden bezoeken, trainen, boodschappen doen. Met mijn zoons op pad, want ook zij wonen in Dubai.

Ga je met de auto op vakantie?

Afgelopen zomer zijn we met de auto naar Italië geweest. Toen zijn we met de BMW van mijn zoon op vakantie gegaan. Klinkt heel luxe, maar het is een oudje hoor, die auto dan hé? Persoonlijk ga ik liever met het vliegtuig op vakantie.

Wat is jouw droomauto?

Een Mercedes G63 Brabus, vijfdeurs. Dat geluid van die auto! Niet normaal!

Wat was je allereerste auto?

Even denken, volgens mij een Subaru Mini Jumbo. Lachend: Die had ik gewoon zelf. Niet gekregen van de club ofzo. Mijn schoonvader lachte me altijd uit. Als ik de auto startte dan ging hij voor de auto staan en draaide dan net alsof hij koffie maalde. Maar…..ik kon met die auto óveral doorheen. Op het fietspad, tussen paaltjes door, over houten bruggetjes, ik kwam overal.

Wat was je leukste auto?

De Volkswagen Touareg, die heb ik in Duitsland gekocht toen ik bij Borussia zat. Het was een V10 en ik reed vaak heen en weer naar Nijmegen, dat reed zo relaxed. Soms wilde ik nog weleens een wedstrijdje kijken, trainde ik eerst ’s ochtends bij Borussia en ging na de training vol gas naar NEC. Dat kon ‘ie met gemak aan. Dat was echt een topauto.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Verhoging accijns benzine en diesel gaat niet door

Verhoging accijns benzine en diesel gaat niet door

Autonieuws
Niet overtuigd door de nieuwe Mini? Koop dit peperdure alternatief

Niet overtuigd door de nieuwe Mini? Koop dit peperdure alternatief

Autonieuws
Onzekerheid over wegenbelasting: wat gaat er gebeuren?

Onzekerheid over wegenbelasting: wat gaat er gebeuren?

Autonieuws
Ontdek meer