Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

TGB motoren te koop: tweedehands en nieuw

TGB

TGB; wereldklasse uit Azië!

TGB is een grote fabrikant van uitstekende scooters, quads en motorfietsen. Het bedrijf werd in 1965 opgericht in Taiwan waar onder leiding van Mr. C. F. Chang begonnen werd met het onder licentie produceren van de wereldberoemde Vespa Scooter van het Italiaanse Piaggio Co. dat tevens producent is van vliegtuigen, bromfietsen en motoren. Door de samenwerking met dit wereldconcern werd het kapitaal opgebouwd om onder het eigen merk TGB te kunnen gaan ontwerpen en produceren. Vandaag de dag zijn in het bijzonder de sportieve fraai uitgevoerde scooters van het merk zeer gewild en verkrijgbaar in diverse aansprekende modellen. Zo is er zelfs de Express uitvoering, die met z’n dubbele achtervering, 150 liter bagageruimte, het verlengde frame en dubbele zijstandaards speciaal geschikt gemaakt is als bezorgscooter. Voor de bagageruimte is ook optioneel een verwarmingselement verkrijgbaar.

De betaalbare techniek van TGB is van hoog niveau!

Goedkoop produceren, daar hebben ze in Taiwan zeker verstand van. Dat dit niet ten koste van de kwaliteit gaat, bewijst TGB wel met de collectie moderne scooters en quads. Daarbij is het merk de eerste leverancier uit Taiwan van een fantastisch werkend CVT systeem waarmee continu variabele transmissie als technisch hoogstandje onder meer door TGB geleverd wordt aan Peugeot, BMW, het Oostenrijkse Rotax en Minarelli uit Italië. Vanzelfsprekend is deze ver doorgevoerde techniek ook gebruikt in het eigen assortiment. Alle scooters en goed bekendstaande quads uit bijvoorbeeld de Blade- en de Targetserie zijn echte technische toppers met een opvallend goede prijs-kwaliteitverhouding die de aanschaf dubbel en dwars waard zijn!

Geniet van de supermoderne uitstraling van TGB!

Alle modellen van TGB kenmerken zich door een uiterst strak en modern design waarmee de ingenieurs van het merk hoge ogen gooien als het gaat om krachtige moderne looks die in goede verhouding staan tot de buitengewone prestaties die de quads, scooters en motoren van dit geweldige merk leveren. Als het gaat om de ijzersterke quads, dan is TGB zelfs koploper in de meeste Europese landen. TGB staat voor hyper moderne techniek en een weergaloze uitstraling voor zeer betaalbare prijzen die de modellen van het merk bereikbaar maken voor alle liefhebbers!