Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Zoekresultaten op relevantie

Zoekresultaten op relevantie

Informeer nu

Als online autoplatform zijn we constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de AutoScout24-ervaring. Na uitgebreid testen hebben we daarom een nieuwe ranking gelanceerd en sorteren we de advertenties voortaan op relevantie.Hierdoor hebben potentiële kopers een betere ervaring bij het zoeken en heeft u als dealer veel voordelen:

Icon 100x100px NL

Meer gerichte aandacht voor uw voertuigen

Icon 100x100px NL

Meer gerichte vraag naar uw voertuigen

Icon 100x100px NL

Hogere kwaliteit leads

icon 100x100px NL

Hogere klanttevredenheid

icon 100x100px NL

Grotere koopbereidheid

icon 100x100px NL

Snellere en efficiëntere verkoop

Meer zekerheid voor potentiële kopers

Auto's met een extreem lage verkoopprijs zijn voor de meeste potentiële kopers niet interessant. De lage prijs heeft meestal een reden zoals bijv. ongevalschade of defecten.

Dat is het gevolg als de zoekresultaten op prijs zijn gesorteerd. Om de echt interessante voertuigen in te vinden stellen potentiële kopers filters in om gerichter te zoeken.

De oplossing: de interessante en relevante voertuigen moeten bovenaan de zoekresultaten staan. Dit vergroot het bereik en het zoekplezier voor gebruikers. En u als dealer profiteert van aanvragen van geïnteresseerden met een hogere koopbereidheid - vooral voor duurdere voertuigen van meer dan 10.000 euro.

Relevantie infographic NL

Ons zelflerende algoritme, hoe herkennen we relevantie?

AutoScout24 heeft een innovatief, zelflerend algoritme ontwikkeld wat deze nieuwe sortering mogelijk maakt. Het houdt rekening met meer dan 30 voertuigkenmerken, de zoekcriteria van potentiële klanten en het gedrag van miljoenen AutoScout24-gebruikers. Zo optimaliseren we hun zoekervaring, en dus uw succes met AutoScout24.

En het beste van alles: de resultaten van het algoritme worden steeds beter. Bij elke zoekopdracht op AutoScout24 levert het nauwkeurigere resultaten op en dus meer gemak voor gebruikers en betere zoekopdrachten voor u.

De sortering van Marketing Power blijft behouden

De sortering van Marketing Power blijft behouden. Premium-vermeldingen verschijnen bovenaan de lijst, gevolgd door Plus-vermeldingen en Basis- vermeldingen. Zo blijft u zelf bepalen hoeveel aandacht uw advertenties krijgen.

Hoe zorgt u voor relevante advertenties?

De kunstmatige intelligentie van het algoritme is afhankelijk van uw informatie. Zo helpt u bepalen hoe relevant uw voertuig is. Simpelweg door veel correcte informatie over uw voertuigen te verstrekken. Op welke manier? Ontdek het in de 7 Gouden Regels voor relevante en verkoopstimulerende advertenties.

telefoon contact opnemen

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice

Maandag t/m donderdag: 09.00-17.00 uur & vrijdag: 09.00-16.00 uur

E-mail: info@autoscout24.nl

Telefoon: 088 - 73 00 100