Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Tweedehands Dethleffs Advantage te koop

Dethleffs Advantage

Modellen in de serie Dethleffs Advantage

De Dethleffs Advantage serie wordt al meer dan een decennium ontwikkeld en elk nieuw modeljaar weer voorzien van innovatieve eigenschappen. De campers van Dethleffs worden ingedeeld in een klasse en de Advantage-klasse biedt een volledig programma aan geschikte kampers in uiteenlopende modellen.

De modellen in de serie Dethleffs Advantage bieden de gelegenheid om een keuze te maken voor een integraal camper, halfintegraal kampeerauto en een halfintegraal camper met hefbed. De Advantage-klasse kent op een groot aantal gebieden een meerwaarde. Zo is er in de campers een Gourmet-Keukencenter opgenomen met variabele kookplaatafdekkingen en met laden. De kampeerauto’s beschikken bovendien over kwaliteitsmeubels die voorzien zijn van een systeem voor het ventileren van de bovenkasten. Het bedsysteem is ergonomisch en biedt een hoog slaapcomfort. Er zijn ook opties beschikbaar, zoals de toepassing van ALDE warmwaterverwarming. De rijeigenschappen van de Dethleffs Advantage camper zijn uitstekend te noemen. De campers zijn onder meer uitgerust met het standaard ESP-systeem en voorzien van andere rijveiligheidssystemen.

Advantage All-In: halfintegraal en integraal

De Advantage All-In biedt een camper met een compleet pakket dat iedere vakantie het optimale comfort en gemak biedt. Het All-In pakket biedt een diversiteit aan extra´s, zoals een multimediasysteem en automatische airconditioning in de cabine. De maximale lengte van de Advantage camper bedraagt zeven meter met drie populaire indelingen, zoals onder meer halfintegraal en integraal. De kampeerwagen is uitgerust met een 130 pk, 2,3 liter Euro 5 motor. Tot de standaarduitrusting van Dethleffs Advantage behoren onder meer aluminium velgen, een openslaand dakraam in de cabine bij de integraal uitvoering, een dakreling, satellietsysteem en een dak dat uitstekende bescherming biedt tegen onder meer hagel. Dethleffs brengt naast de serie Advantage ook nog andere typen campers op de markt, zoals de Magic Edition, Esprit en Globe.